Välkommen till

Kvarnbygatan 41

Kvarnbygatan 41
3:a Mölndal / Kvarnbyn

Välplanerad lägenhet med enastående utsikt

Välkommen till Kvarnbyterrassen i populära Mölndals Kvarnby. Denna kvadratsmarta trea har öppna sociala ytor, praktisk vardagrsum och kök i L-form, generösa fönsterpartier samt stor balkong i soligt sydväst läge. Stilrent vitt Marbodalkök med kvalitativa vitvaror från Husqvarna samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Insynsskyddat och soldränkt läge på balkongen med fantastisk utsikt! I föreningen finns en gemensam takterrass samt garage.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Beskrivning

Nu erbjuds ett av Kvarnbyns bästa lägen där man lever i princip insynsskyddat och med slående panoramautsikt över Kvarnbyn och Mölndals centrum från den härliga balkongen. Denna pärla till bostad disponeras enligt följande;

Innanför entrén möts vi av en inbjudande hall som erbjuder både avhängning och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. På golvet ligger mörk klinker. Lite längre fram finns även en rymlig walk-in-closet med elfasystem. Hallen rymmer en dekorativ mindre hallmöbel. Genomgående för hela bostaden är väggar målade i vitt och längs golvet löper en parkett i ek, vilket inger en känsla av rymd och ljus samt ger en god bas att inreda utefter.

Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats för hela familjen är vardagsrummet och köket, vilka är integrerade med varandra i en öppen och social planlösning. Ytan är enkel att möblera med både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus. Från rummet når man en väl tilltagen balkong i sydvästläge och med ett smidesräcke av galvat stål. Här strålar solen från förmiddag till kväll.

Köket från Marbodal andas kvalité och har bredare stomme för maximal förvaring samt är fullt maskinellt utrustat med fin maskinpark från Husqvarna. Här finns induktionshäll, integrerad ugn och micro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin och både kyl och frys i fullhöjd. Många skåp och lådor ger god förvaring för kökets alla redskap. Matplatsen tar enkelt 6-8 st gäster. Bjud familj och vänner på en god middag, garanterat uppgjort för succé med en magisk utsikt!

Bostadens största sovrum nås från hallen/vardagsrummet. Gott om förvaring erbjuds i en garderobsvägg med skjutdörrar i ek. Här ryms med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord. För den som önskar ryms även kompletterande förvaringsmöbler. Båda sovrummen har vy mot en lugn "innergård".

Det andra och mindre sovrummet ligger alldeles intill. Det kan med fördel användas som barnrum eller varför inte som gästrum/arbetsrum. Även här finns förvaring i platsbyggda garderober.

Badrummet är lyxigt och generöst i storlek. Väggarna är består av vitt kakel och samsas med ett smakfullt klinkergolv i mörkare toner. En hörndusch med väggar i glas, wc, ett bredare handfat med kommod och handdukstork håller alla samma höga standard. Samtliga av märket Svedbergs. Badrummet har även en praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare á 8kg från Husqvarna. Ovanliggande arbetsyta och förvaring. Sex spotlights berikar rummet.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till populära Kvarnbyn i Mölndal! Här har det under de senaste åren skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället samt södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Området skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

I Kvarnbyn bor man med bekvämt avstånd till det mesta. I närområdet finns bland annat bageri och restaurang och till Mölndals innerstad, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och caféer, är det promenadavstånd. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum, tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Stensjön är ett populärt naturområde nära Kvarnbyn. Här finns härliga promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser. Även naturområdet runt Gunnebo slott med sin vackra park och goda närproducerade mat erbjuder grönska och motionsspår.

Här i Kvarbyn finns alla förutsättningar att trivas!

Karta