Välkommen till

Färgaregatan 11

Färgaregatan 11
3:a Prippska tomten

Ljus genomgångslägenhet med västerbalkong

Välkomna till en ljus och välplanerad trea som upplevs mycket större än sina ca 99,9 kvm. Genomgående läge med generösa fönsterpartier i två väderstreck bidrar till ett fint ljusflöde som präglar bostaden. Generöst vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong i väster med utsikt över den fina innergården. Köket renoverades 2015 och har alla bekvämligheter man kan önska. Stor matplatsdel som inbjuder till middagar med familj och vänner. Två sovrum i bra storlek vilket passar familjen med ett till två barn perfekt. Stort helkaklat badrum som renoverades 2006 med väl utvalda materialval och praktisk tvättpelare.

Välskött förening med mysig innergård, garage, bastu, träningslokal, festlokal och övernattningsrum.

Här har ni möjlighet att bo i ett lugnt och trivsamt område som ligger centralt i stan alldeles intill Trädgårdsföreningen och Ullevi. Inom några minuters promenadavstånd når man bland annat Avenyn, Nordstaden, Centralstationen, Scandinavium och ett rikt utbud av nöjen och restauranger.

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

De ca 99,9 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden välkomnas man av en hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Parkettgolv och ljusa väggar.

Vidare in i lägenheten möts man av köket som är praktiskt utformat längs två väggar och har fint ljusinsläpp. Köket renoverades 2015 med köksinredning i trä, bänkytor i sten. Utrustningen består av hällspis, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmicro samt kyl och frys i fullhöjd. Goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Ljust linoleumgolv och ljusa väggar. Halvöppen planlösning mot matplatsdelen som har generösa fönsterpartier och utrymme för många middagsgäster. Här finns även plats för en arbetshörna om man önskar.

Härligt vardagsrum med generöst fönsterparti och utgång till en stor inglasad västerbalkong med lugnt gårdsläge. Vardagsrummet kan inredas med en stor soffhörna. Parkettgolv och ljusa väggar.

Lägenheten har två sovrum i bra storlek. Det största sovrummet har fint ljusinsläpp från två fönsterpartier. Här kan man inreda med dubbelsäng alternativt som ett gäst-, arbets- alternativt barnrum. Ljus plastmatta och himmelsblå tapet.

Det andra sovrummet har ett lugnt gårdsläge. Här finns plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Trälaminat och ljusa väggar. Ett generöst fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Stort badrum som renoverades 2006. Klinkergolv och helkaklade väggar i sandfärgade toner. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp och duschhörna som avskiljs med glasbetong. Badrummet har även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Två fönster bidrar med ljusinsläpp.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Prippska tomten

Prippska tomten är en miljö som andas både historia, nutid och framtid. Vid kanalen i den vackra gula tegelbyggnaden från 1800-talet, låg en gång Pripps Bryggerier. Vattnet i Vallgraven och Fattighusån var viktigt för de bryggerier och fabriker som fanns här i området.

Husen i området började uppföras i slutet av 1980-talet. Liksom bryggeribyggnaden går de i gula toner. Flera av gatorna är uppkallade efter personer som verkade i området.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Mataffärer, apotek, vårdmottagningar och träningsställen finns alldeles i närheten. Göteborgs stora utbud av shopping ligger ett stenkast bort. Evenemangsstråket går från Ulleviarenorna bort till Världskulturmuseet.

I stadsdelen finns gott om föreningar inom idrott, musik och kultur. För barnfamiljen finns många förskolor, grundskolor och gymnasier att välja mellan. För studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Bussar och spårvagn passerar alldeles utanför och det finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Gröna oaser finner man på de fina innergårdar som hör till många av bostadshusen. Prunkande planteringar och sköna uteplatser skapar vackra blickfång och härliga stunder utomhus. Alldeles intill ligger anrika Trädgårdsföreningen.

Prippska tomten inbjuder till ett centralt och bekvämt boende i klassisk Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta