Välkommen till

Björcksgatan 64A

Björcksgatan 64A
3:a Kålltorp

Välplanerad trea med balkong i västerläge

Välkomna till mysiga Kålltorp och Björcksgatan! Två våningar upp i huset erbjuds nu denna minitrea med en härlig balkong där solen strålar från eftermiddag till sen kväll. Vill du bo med ett lugnt och lummigt läge samtidigt som du har närhet till goda kommunikationer, all tänkbar service och Delsjöreservatets natur - då har du hittat rätt! Stabil förening med låg belåning. Till bostaden hör dessutom dubbla förråd, ett i källarplan och ett på vinden.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Här välkomnas du in genom en mindre hall med plats för avhängning. På golvet ligger en parkett och väggarna är tapetserade.

Strax innanför hallen öppnar vardagsrummet upp sig där du möts av ett trevligt ljusinsläpp från fönsterpartiet och balkongdörren. Här kan möbleras med soffgrupp och tillhörande soffbord. Här täcks golvet av en fin parkett i holländsk läggning, tapetserade väggar. Från rummet nås den rymliga balkongen där du gärna avnjuter kvällssolen och de trevliga omgivningarna.

Köket har vita skåpsluckor samt vitt kakel ovan bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis med ugn och spisfläkt. I köket kan man inreda med matbord med plats för fyra. En beige plastmatta täcker golvet och väggarna är även här tapetserade.

Badrummet har helkaklade väggar i blått samt en plastmatta. Här ryms WC, handfat, spegelskåp, duschhörna samt ytterligare ett skåp för förvaring.

Det innersta sovrummet rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord, här fås dessutom en dubbel garderob för förvaring. Väggarna är tapetserade och golvet täcks av en parkett.

I fil med det innersta sovrummet ligger ytterligare ett rum som kan nyttjas efter behov som kanske barnrum, gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Här täcks väggarna av samma tapet och golv som i det andra sovrummet. Förvaring fås genom en garderobsvägg.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kålltorp
Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta