Välkommen till

Gamla Kronvägen 49

2:a Partille

Rymlig tvåa med balkong i skönt läge

På Gamla Kronvägen 49 finner ni denna välplanerade tvårummare med härlig balkong. Sociala ytor med kök och vardagsrum i öppet samband. Stort och luftigt sovrum med rymlig förvaring i klädkammaren,
den härliga balkongen når ni från sovrummet. Badrummet är fräscht och utrustningen består av tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Niklas
assisterande mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef, Mäklare & Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Niklas
assisterande mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef, Mäklare & Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning


Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möter ni hallen med plats för avhängning av ytterkläder direkt till höger. Ett par steg in finns ytterligare med förvaring i två garderober. Golvet kläs av genomgående stavparkett och väggarna är vitmålade.

Strax intill hallen möter ni vardagsrum och kök i öppet samband, här kan man avnjuta trevliga middagar och kvällar med umgänge. Vardagsrummet kan med enkelhet inredas med soffa samt tillhörande soffbord. Väggarna är likaså vitmålade. Köket är stilrent och fräscht. Det perfekta köket för hemmakocken. Inredningen består av häll, varmluftsugn, integrerad mikro, diskmaskin, fläkt, kyl och frys. Bänkskivan är i laminat och stänkskyddet är mönstrad kakel i svart, grått och vitt. Strax intill köket finns plats för matbord för flera personer.

Bostadens sovrum är stort, rymligt och finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. En liten extra lyxkänsla får man av bostadens walk in closet som är benägen i sovrummet. Här finns rymligt med förvaring.

Från sovrummet når ni bostadens balkong, och kan enkelt inredas med ett kafé set för att avnjuta goda eftermiddagar.
Badrummet är väl tilldragande. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger vit klinker. Inredningen består av handfat med kommod, spegelskåp, kombitvätt, wc, dusch, handdukstork samt ett förvaringsskåp.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta