Rymlig tvåa med balkong i skönt läge

Benjamin Vidovic
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Niklas Kocev
assisterande mäklare
Försäljningschef, Mäklare & Partner
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Gamla Kronvägen 49

2:a Partille

Kortfakta

Pris/Bud:
2 195 000 kr
Avgift:
3 338 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
54 kvm
Våning:
2/7, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Gamla Kronvägen 49,
433 38 PARTILLE

Lundin Värdering

Boka nu
Välkommen att kontakta Benjamin
Välkommen att kontakta Benjamin

Beskrivning

På Gamla Kronvägen 49 finner ni denna välplanerade tvårummare med härlig balkong. Sociala ytor med kök och vardagsrum i öppet samband. Stort och luftigt sovrum med rymlig förvaring i klädkammaren,
den härliga balkongen når ni från sovrummet. Badrummet är fräscht och utrustningen består av tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.


Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möter ni hallen med plats för avhängning av ytterkläder direkt till höger. Ett par steg in finns ytterligare med förvaring i två garderober. Golvet kläs av genomgående stavparkett och väggarna är vitmålade.

Strax intill hallen möter ni vardagsrum och kök i öppet samband, här kan man avnjuta trevliga middagar och kvällar med umgänge. Vardagsrummet kan med enkelhet inredas med soffa samt tillhörande soffbord. Väggarna är likaså vitmålade. Köket är stilrent och fräscht. Det perfekta köket för hemmakocken. Inredningen består av häll, varmluftsugn, integrerad mikro, diskmaskin, fläkt, kyl och frys. Bänkskivan är i laminat och stänkskyddet är mönstrad kakel i svart, grått och vitt. Strax intill köket finns plats för matbord för flera personer.

Bostadens sovrum är stort, rymligt och finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. En liten extra lyxkänsla får man av bostadens walk in closet som är benägen i sovrummet. Här finns rymligt med förvaring.

Från sovrummet når ni bostadens balkong, och kan enkelt inredas med ett kafé set för att avnjuta goda eftermiddagar.
Badrummet är väl tilldragande. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger vit klinker. Inredningen består av handfat med kommod, spegelskåp, kombitvätt, wc, dusch, handdukstork samt ett förvaringsskåp.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 195 000 kr

Avgift: 3 338 kr/månad. Månadsavgift 2939 kr Inkl. värme och helhetslösning gällande tv, bredband och bredbandstelefoni från Telia Triple Play plus obligatoriskt tillägg om 399 kr avseende avgift andelstal 2.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,79691%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av säljaren.

Information Bostad

Adress: Gamla Kronvägen 49, 433 38 PARTILLE. Partille kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2019

Lägenhetsnummer: 3/1209

Våningsplan: Våningsplan 2 av 7. Hiss finns.

Storlek: 2 rum. Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Lyckan Partille Port. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 124 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen har uppfört 124 bostadsrättslägenheter fördelade på tre huskroppar inom fastigheten Partille 11:67, med adresserna Gamla Kronvägen 49 och Portstråket 18, 20 och 22.
Föreningen är en del i PEABs stora projekt Partille Port som byggs under 2017-2019 och där Brf Lyckan är den första färdigställda etappen med inflyttning från slutet av januari till juni 2019. Föreningen bildades 2016. De 124 bostadsrätterna är fördelade på 1-4 rok:

47 st 1 rok
46 st 2 rok
28 st 3 rok
3 st 4 rok.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

Energideklaration: Utförd 2021-03-31. Energiprestanda 99 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Renoveringar: 2021 - PEAB utförde en 2-årsbesiktning.

TV och bredband: Digital-TV med kanalpaketet Lagom och bredand 100Mbit/s via Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Parkering: Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.
Föreningen har tillgång till 80 p-platser i det närliggande parkeringsgaraget. Dessa går att hyra och det tillämpas separat kö för detta.
Vänligen kontakta föreningen för mer info om parkeringarna.

Gemensamma utrymmen: Gästlägenhet om 2 rok på 65 kvm som medlemmarna får hyra för 300 kr/dygn.
Stort växthus, beläget på innergården, som fungerar som en gemensamhetslokal som går att boka för fester och kalas, eller bara träffa sina grannar i och umgås och grilla.
Två gemensamma takterrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm.
Sopnedkast för brännbart och komposterbart finns vid varje trapphus.
Förråd till varje lägenhet finns på vinden.
Fastigheten har en helt unik och mycket stor innergård som alla boende kan nyttja, lika stor som Götaplatsen. Här finns flera miljöer för avkoppling och lek. Här finns odlingslådor, kryddträdgård, lekplats, cykelplatser under tak samt ett stort växthus med gemensam grill. Den slutna innergården blir som en egen liten by mitt i stan. Den gemensamma innergården delas mellan Brf Lyckan, Brf Kärleken och Brf Glädjen.

Övrigt: Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens ekonomiska plan samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning