Välkommen till

Bratteråsgatan 40

Bratteråsgatan 40
3:a Eriksberg

Nyproducerad lägenhet med slående utsikt från våning 18

Med fantastiskt läge högt upp i huset på våning 18 av 25 och med vidsträckt utsikt finner ni denna nyproducerade trea med inglasad balkong. Lägenheten har tvåstavsparkett i ek, modernt kök från Ballingslöv, stilrent badrum med tvättavdelning och som extra plus även bra förvaringsmöjligheter. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass och relaxavdelning med fantastisk panoramautsikt.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på elin.soderlund@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.
Genomgående i hela lägenheten ligger 2-stavs ekparkett och väggarna är målade.

Vidare in i bostaden finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fantastiska sällskapsytor för nära och kära och ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vardagsrummet är väl tilltaget och kan möbleras med soffgrupp och tillhörande möblemang.

Stilrent kök från Ballingslöv med släta luckor i vitt. Ovan den gråa bänkskivan i laminat sitter grått stänkskydd. Här finns förvaring så det räcker och blir över i flertalet över- och underskåp. Köket är utrustat med inbyggd varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro, diskmaskin samt två stycken kombinerade kyl/frys.

Det stora sovrummet rymmer med lätthet en dubbelsäng med tillhörande sängbord och här finner du goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.
Även det mindre sovrummet har en skjutdörrsgarderob samt plats för säng med tillhörande möblemang.

Modernt badrum i diskreta färger med grå klinker och vitt kakel. Inredningen består av WC, vit handfatskommod och ovansittanade spegelskåp för smidig förvaring, handdukstork samt duschhörna med glasväggar. Praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och förvaringsskåp ovan.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Eriksberg
På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta