Välkommen till

Föreningsgatan 3B

Föreningsgatan 3B
2:a Vasastaden

Ljus & hemtrevlig tvåa med optimalt läge i city

Välkomna till denna mycket välplanerade tvåa med härligt ljusinsläpp i Vasastadens lugna kvarter. Här bor ni med rofyllt gårdsläge, ljust kök och underbar balkong! Lägenheten erbjuder även härliga sällskapsytor som bjuder in till umgänge, harmoniskt sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Endast en kort promenad till stadens universitet, ett fantastiskt restaurang- och shoppingutbud och grönskande Slottsskogen. Mycket populär och välskött brf som erbjuder gästlägenhet och relaxavdelning.

Läs hela beskrivningen
Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på nicklas.arnesson@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus och inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaring i flertalet garderober. Bostaden har genomgående parkettgolv och väggarna är målade i vitt.

Vidare in i lägenheten når ni det sociala och ljusa vardagsrummet med mycket rymd som erbjuder flera möbleringsalternativ med soffgrupp, matbord, tv-hörna samt övrigt möblemang. Det stora fönsterpartiet bidrar till ett fint ljusflöde genom hela rummet och bostaden. Från vardagsrummet har ni direkt utgång till den mysiga balkongen som vetter mot innergården.

Klassiskt kök med vit köksinredning och stänkskydd i vitt kakel. Här erbjuds man goda förvaringsmöjligheter samt bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Intill de stora fönsterna finner ni en given plats för matbordet.

Mysigt och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och byrå. Fint ljusinsläpp från ett fönster som vetter mot balkongen.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och blågrå mosaik på golvet. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med vikbara dörrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Vasastaden

Vasastaden är belägen mitt i Göteborgs centrum och är en av stadens äldsta och pampigaste stadsdelar. De vackra, välbevarade stenhusen med detaljrika fasader präglar stadsdelens eleganta utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde. De flesta av dessa hus byggdes mellan 1870-1920. Arkitekturen har inspiration från Paris och Wien.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Tvärs igenom stadsdelen, från Avenyn till Haga, löper Vasagatan och dess breda allé. Längs hela Vasagatan ligger mysiga kaféer och restauranger som pärlor på rad. I kvarteren finns också mataffärer, skönhetssalonger, butiker och vårdmottagningar. På andra sidan vallgraven möter Göteborgs stadskärna upp med sitt stora utbud av shopping, nöjen och träningsställen.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala och fristående. Det finns också många idrotts- och kulturföreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

Vasastaden är en populär stadsdel för studenter. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner ligger i området. Kommunikationerna i området är goda, med Vasaplatsen som knutpunkt.

Sköna, gröna oaser finner man i Vasaparken, Kungsparken och vid Haga Kyrkoplan. Även Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården och Slottsskogen ligger på nära avstånd.

I Vasastaden lever man ett rikt storstadsliv i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta