Välkommen till

Transistorgatan 23

3:a Järnbrott

Stilren och energisnål trea med öppen planlösning & två balkonger

Välkomna till en välplanerad trea med öppen planlösning mellan det välutrustade stilrena köket och vardagsrummet där varje kvadratmeter används till bästa förmåga. Lägenheten bidrar med starkt genomgående ljusinsläpp tillsammans med två fina balkonger med både morgonsol och kvällssol. Lägenheten är välplanerad och perfekt för sociala sammanhang.

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens inredningskoncept är både tidlöst och klassiskt.

Modernt kök med slätt utförande i trä. Med integrerad diskmaskin, inbyggd micro och ugn får du ett enhetligt uttryck, vilket ramas in av bänkskivan i grå laminat med diskho och en induktionshäll. Köksblandaren har ett utförande i krom och vitvarorna från Husqvarna.
Golven täcks av ekparkett genomgående i hela lägenheten kombinerat med vitmålade väggar.

Badrumsgolvet, med komfortvärme, läggs i grå klinker. Väggarna kaklas med vit, matt, liggande kakel. Grå kommod och ovan sitter ett spegelskåp med ljuskant med LED-belysning. Golvstående wc-stol, toalettpappershållare och handdukshängare i polerat rostfritt utförande samt handdukstork. Badrummet är inrett med en duscharna som ramas in av glasdörrar med gråa lister. Tvätthörna med god förvaring i väggskåp och bänkskiva i laminat kombinerat med torktumlare och tvättmaskin från Husqvarna.

Ena sovrummet fylls med ljus från de fina fönstren som vetter mot innegård i västerläge. Rummet rymmer med enkelhet en större dubbelsäng med tillhörande nattduksbord på vardera sida.
Det är utrustat med bra förvaring som garderobsvägg och i anslutning till separat klädkammare/förråd precis utanför dörren.

Det mindre sovrummet är på andra sidan av garderoben, där finner vi möjligheter för ett härligt sovrum med skrivbord, eventuellt ett ljust hemmakontor om man önskar det. Två stora fönster med fina ljusinsläpp.
Båda sovrummen har gott om dagsljus från fönstren då lägenheten är en genomgående hörnlägenhet.

Här bor du lugnt och centralt med närhet till Järnbrottsparken och Slottsbergets vackra natur. Goda kommunikationer med buss nästan precis utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både Frölunda Torg, gym och närbutik i form av Ica Kvantum Frölunda.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Järnbrott

Bekvämt boende, god service och med närhet till både hav & grönska


I Järnbrott bor man funktionellt och trivsamt nära såväl Göteborgs centrum som havet. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Området har en gedigen historia från jordbruksbygd och här fanns under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal Järnbrott stationshus, då järnvägen Säröbanan gick genom området. Idag är Säröbanan en populär cykel- och gångled som går parallellt med Antenngatan, in till Göteborgs stad och ut till Särö, och alla fina badställen och naturområden däremellan.

Utöver Säröbanan är kommunikationerna genom området är goda och med buss tar du dig smidigt till Marklandsgatan eller till Frölunda Torg, vilka båda är knutpunkter för flera buss- och spårvagnslinjer.

Frölunda Torg erbjuder ett stort och brett utbud av shopping, matställen och träningsställen. Här finns även ett populärt kulturhus med bibliotek, simhall och teater. Ytterligare två köpcentrum i närheten är Högsbo 421 och Sisjöns industriområde.

I Järnbrott finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan och både skogen och havet ligger på nära avstånd. Populära grönområden på cykel- eller gångavstånd är Ruddalens stora grön- och motionsområde, Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Järnbrott inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta