Välkommen till

Stabbegatan 71

Stabbegatan 71
2:a Björkekärr

Välplanerad tvårummare med nyrenoverat badrum

Välkommen till populära Björkekärr och Stabbegatan! Här erbjuds nu en mycket välplanerad tvåa belägen på andra våning med balkong mot grönskan. Här fås ett alldeles nyligen renoverat och stambytt badrum i stilrena färgval med en tvättmaskin. Bostaden har dessutom ett ljust kök med diskmaskin, rymligt sovrum med gott om förvaring och ett socialt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Här bor du i en stor och stabil förening med flertalet gemensamhetslokaler så som till exempel övernattningslägenhet, gym, festlokal, hobbylokal och bastu.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Elin
assisterande mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Elin
assisterande mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Här välkomnas du in genom en hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor, utrymme för förvaring finns i en garderob. Väggarna är vitmålade och golvet täcks av en trestavsparkett i ek vilket är genomgående för hela bostaden. Från hallen nås bostadens alla rum.

Köket är ljust och luftigt och erbjuder gott om förvaring bakom de vita skåpsluckorna. Ovan bänkskivan i trä sitter ett vitt kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, spisfläkt, varmluftsugn och en diskmaskin - alla i rostfritt utförande.
Intill det stora fönstret finns en naturlig plats för köksbord med tillhörande stolar. Även här är väggarna vita.

Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt vardagsrum som är målat i en varm beige ton. Här finns gott om plats att möblera med en soffa och tillhörande möblemang, dessutom finns utrymme för ett större matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong som ligger belägen helt utan insyn med trevlig utsikt mot grönskan.

I sovrummet ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns en ny garderobsvägg från 2023 som ger gott om utrymme för förvaring. Väggarna är målade i vitt där en av väggarna kläs av en fin ljus träpanel.

Badrummet är alldeles nyrenoverat (vår/sommar 2023) i samband med föreningens stambyte. Här täcker ett större vitt kakel väggarna och på golvet ligger ett ljusgrått klinker. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, dusch med vikbara duschväggar, toppmatad tvättmaskin, handfat med underliggande kommod och ett spegelskåp med förvaring.

I samband med badrumsrenoveringen i bostaden byttes även all el och proppskåpet i lägenheten.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Björkekärr

Skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och två grundskolor, Rosendalsskolan samt Härlandatjärnskolan. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll, tennis, handboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås motionscentrum har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta