Välkommen till

Bandtraktorgatan 1

Bandtraktorgatan 1
4-rumslägenhet med fantastisk balkong

perfekt för din drömboende

Välkommen till Bandtraktorgatan 1 beläget i centrala Angered! Denna fantastiska bostad erbjuder dig en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med fyra rum och kök, kommer du att finna gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa.

För dig som vill bo bekvämt och med gångavstånd till allt du behöver i vardagen är detta perfekta lägenheten. På andra sidan gatan finner du Angered Centrums breda utbud av livsmedelsbutiker, klädaffärer, restauranger, närsjukhus och mycket annat. Här har du även resecentrumet med väldigt bra kommunikationer både med spårvagn och buss. In till centrala stan tar du dig med en av de tre linjerna (4,8,9) som går med täta avgångar. Gillar du aktivitet och motion i vardagen erbjuder Angered Arena allt från idrottshall till simhall, gym och ishall. Området präglas av vacker natur med promenad- och joggingslingor i områdets vackra natur.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på patricia.warnlof@lundin.se.

Denna imponerande lägenhet erbjuder en rymlig och modern boendemiljö med fyra rum och kök. Med en öppen planlösning och ljusa väggar är varje hörn av denna lägenhet välkomnande och fyllt av ljus.

Det stilfulla vita köket blir omedelbart iögonfallande med sina eleganta kromfärgade beslag och ekskiva. Här finns gott om plats för matlagning och förvaring, och köket blir utan tvekan navet i hemmet där familj och vänner kan samlas.

Lägenheten rymmer två väl tilltagna sovrum som båda erbjuder generöst med utrymme för sängar, garderober och personlig inredning. Det finns också ett mindre sovrum som passar perfekt som ett barnrum eller kontor, vilket ger flexibilitet för olika behov.

Badrummet är modernt och stilfullt, utrustat med ett badkar för avkopplande stunder. Här finns även en praktisk tvättpelare som gör det smidigt att tvätta kläder och hantera hushållsuppgifter.

Ett av vardagsrummen ger direkt tillgång till den generösa balkongen, vilket skapar en perfekt plats för avkoppling och njutning av frisk luft och utsikt. Balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet och erbjuder utrymme för utemöbler och växter.

Denna lägenhet är idealisk för den som söker en modern och flexibel boendemiljö. Med dess öppna planlösning, ljusa väggar, vitt kök med kromfärgade beslag och ekskiva, två väl tilltagna sovrum samt ett mindre sovrum för olika behov, badrum med badkar och tvättpelare samt den generösa balkongen från ett av vardagsrummen, kommer detta hem att imponera på alla som kliver över tröskeln.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Angered
Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Att bo i Angered innebär möjligheten att kombinera lantliv och stadsliv på ett okomplicerat sätt. 15 minuter från Göteborgs centrum ligger blandad bebyggelse i vidsträckt natur.

Den vackra naturen och den bördiga jorden lockade människor att bosätta sig här redan på medeltiden. I början av 1960-talet fick lantgårdarna sällskap av moderna bostäder. Sedan dess har Angered fått många bostadsområden med olika karaktär.

Idag består Angered av flera mindre områden såsom Rannebergen, Gårdsten och Lövgärdet. Dessa har ofta ett eget litet torg med närservice. Angereds köpcentrum har ett stort utbud av butiker, frisörer och matställen. Här finns även apotek och närsjukhus.

I Angereds centrum ligger sporthall, flera träningsställen och Blå Stället. Blå Stället är Angereds eget kulturhus och ett hus för alla sinnen och åldrar. I huset ryms exempelvis bibliotek, teater, ateljé och café. Kulturhuset har ett brett program och hela stadsdelen präglas av ett levande musik- och kulturliv.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Angered. Här finns gott om förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Ett stort antal idrottsföreningar har verksamheter inom bland annat fotboll, badminton, ridsport och friidrott.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Angered. Året om ges möjlighet till ett rikt friluftsliv. I Vättlefjälls naturreservat finns vandringsleder, elbelysta motionsspår och flera badplatser. Även Stora Mölnesjön i östra Rannebergen norr om Angered är ett populärt utflyktsmål, liksom Lärjeåns trädgårdar.

Angered inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta