Välkommen till

Fabriksgatan 35

3:a Gårda Brf Tornhuset

55+ boende med inglasad balkong i soligt läge

Välplanerat 55+ boende i vackra & populära Brf Tornhuset!
Högt upp i huset finner ni denna ljusa lägenhet med generösa fönsterpartier i två väderstreck och inglasad balkong. Ni erbjuds bland annat ett inbjudande vardagsrum i generös storlek med AC, två bra sovrum, kök med plats för matbord och ett delvis kaklat badrum med tvättmaskin. Hiss finns. Ett hem att trivas i.

Tornhuset erbjuder ett unikt boende för er som är mellan 55-75 år när ni flyttar in.

I Tornhusets hjärta finner ni restaurang, vacker inglasad veranda, salonger, musikrum samt bemannad reception. Ni har promenadavstånd & goda kommunikationer till Götaplatsen, Liseberg, Scandinavium, Valhallabadet, Ullevi, Svenska mässan & Focus affärscentrum.

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 68,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ljus och välkomnande hall med ekparkett på golv och vitmålade väggar. Goda förvaringsmöjligheter via två generösa garderober med överskåp.

Inbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier. Här finns en fungerande AC för årets lite varmare dagar. Här kan ni umgås i goda vänners lag. I rummet finner ni olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa, bord, tv-möbel och matsalsbord. Från denna del av bostaden har ni även access till en inglasad balkong med utsikt över omgivningen och Liseberg.

Bostaden erbjuder två bra sovrum där ni har gott om plats för dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbler. Förvaringen sker bäst via garderober.

Köket ligger i anslutning till vardagsrummet. Inredningen går i sober stil med vita släta köksluckor tillsammans med vitt kakel på vägg och mörk laminat bänkskiva. Vitvarorna består av spishäll, köksfläkt, inbyggd ugn, diskmaskin och en kombinerad kyl/frys. Här har ni även plats för matbord.

Badrummet har vitt kakel på vägg och beige våtrumsmatta på golv. Inredningen består av WC, handfat i vitt, spegelskåp, duschhörna med draperi och en kombinerad tvätt och torktumlare.

Varmt välkomna på visning!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Gårda

Gårda är en central och modern stadsdel som andas både historia, nutid och framtid.
Området innehåller såväl bostäder och kontor som gammal bebyggelse.

Stadsdelen är med sitt strategiska läge ett populärt område. I de egna kvarteren och i grannområdena finns ett utmärkt serviceutbud. I Focus-huset finns mataffär, butiker och matställen.
Flera träningsställen ligger på nära avstånd. Göteborgs evenemangsstråk löper från Ulleviarenorna bort till Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

Kommunikationerna i området är mycket goda. Nära Södra Gårda ligger Lisebergs pendelstation samt Korsvägen, knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. För den bilburne finns bra parkeringsmöjligheter.

Området har gott om föreningar inom kultur och idrott som riktar sig till alla åldrar. För barnfamiljen finns flera skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll.

Gröna oaser finner man i de prunkande innergårdar som hör till många av bostadshusen. Längs åarna löper fina promenadstråk där pilar doppar sina sirliga grenar i vattnet. Näckrosdammen och Trädgårdsföreningen är exempel på vackra parker i närheten av Gårda.

Gårda inbjuder till ett behagligt boende i nydanande Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta