Välkommen till

Ulfsparregatan 22

Ulfsparregatan 22
1,5:a Lunden

Nyrenoverad i absolut toppskick & fantastiskt balkongläge

Högt upp i huset finner ni denna yteffektiva 1,5:a i absolut toppskick! Renoverad med påkostade materialval och en otrolig fingertoppskänsla med både detaljer och helheten vilket skapar en unik atmosfär. Vackra materialval i mörk trä återfinns i såväl trägolven som i köksinredning, garderober och den platsbyggda sänggaveln. Lägenheten präglas även av sitt höga och fria läge som ger ett fint ljusinsläpp från både fönstren och balkongen med milsvid utsikt över både villaområden och grönska. Helt klart en bostad att förälska sig i!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i fem garderober med mörka dörrar. Redan här slås man av bostadens unika atmosfär och det mörka träslaget återfinns i form av det påkostade trägolvet i ek från Bjelin som är oljat i en mörk ton och är genomgående i hela bostaden. Väggar och tak är målade i Jotuns färg Tidlös och vissa väggar har även Minerals kalkeffekt som bryts av med eluttag och strömbrytare i svart vilket ger en fin kontrast.

Generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som kan inredas med soffhörna och matsalsbord. Helt insynsskyddat och fritt läge med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Härifrån nås även balkongen som har milsvid utsikt över både villaområden och grönska.

Köket är totalrenoverat med otroligt smakfulla val där ingenting lämnats åt slumpen. Det första man ser är de gedigna träluckorna i Umber Wood smakfullt kombinerade med ljusa högskåpsluckor med fina träbeslag. Tunn bänkskiva från Silestone i färgen Maple blanco med infälld vask och blandare i mattsvart. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll med inbyggd kolfilterfläkt från Siemens, integrerad diskmaskin från Bauknekt, inbyggd kombinerad varmluftsugn/mikro från Ikea samt integrerad kyl med frys från Siemens.

Sovalkoven avskärmas från sällskapsytorna med stilrena öppningsbara glaspartier från golv till tak med svarta detaljer. Här ryms en dubbelsäng perfekt framför den platsbyggda sänggaveln i trä som är mörkbetsad och enhetlig med resterande inredning.

Bostaden erbjuder ett modernt badrum som har grått klinkergolv tillsammans med helkaklade väggar i vitt och taket har målats i grått vilket ger en modern känsla. Inredningen består av WC, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna med avskiljande glasväggar samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Cylinda (2018). Badrummet har behaglig golvvärme och i taket sitter infällda spotlights. Badrummet är nybyggt 2018 och certifikat finns.

Lunden är ett lugnt och populärt område som ligger rakt öster om city. Ni kan promenera eller cykla in till stan men det finns även goda kommunikationer med både buss och spårvagn. I närområdet ligger Danska vägen som kantas av diverse butiker, såsom mataffärer, kiosk, gatukök, café, konditori, möbelbutik, färgaffär och stadens godaste glass hos Lejonet & Björnen - ja det mesta man kan önska sig helt enkelt. Lockar skön natur, motion eller bad så ligger Delsjöområdet på bekvämt gångavstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lunden


Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta