Välkommen till

Kvarnbygatan 45

3:a Kvarnbyn

Genomgående ljusflöde & två balkonger

Den här bostaden sticker ut med sin karaktäristiska utformning för de sociala tillställningarna. Sällskapsytorna är centrerade i bostaden och disponeras i en öppen planlösning som får ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Från köket nås den inglasade balkong i sydostläge med grönskande utsikt utöver Kvarnbyn och från vardagsrummet nås den andra balkongen i nordvästläge som vetter mot innergården och den moderna arkitekturen. Balkongen mot innergården passar perfekt att inreda med växter, grillplats och lounge. Det här är ett klockrent boende för er som vill omringas av faciliteter med allt ifrån Mölndals Galleria, till grönområden och förbindelserna i kollektivtrafiken från Mölndals bro.

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Den inbjudande känslan till bostaden infinner sig redan i hallen och här erbjuds ni goda förvaringsmöjligheter som utgörs av garderober samt hatthylla. Lägenheten har genomgående trestavsparkett i ek som har en bomullsvit pigmentering och ytskikten är målade i harmoniska och jordnära toner vilket skapar en ombonande atmosfär.

Köket från Marbodal inger ett stilrent och modernt intryck med vita skåpsluckor som har svarta beslag. Arbetsytan i grå sandstenslaminat kombineras med ett stänkskydd av vitt, matt liggande kakel vilket skapar en fin kontrast. Bra förvaringsmöjligheter finns i både över- och underskåp. Vitvarorna från Electrolux Husqvarna utgörs av induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och mikro i ergonomisk höjd samt kyl & frys i fullhöjd i rostfritt utförande. Frånluftsfläkt från Franke. Från köket nås den inglasade balkongen med utsikt utöver Kvarnbyn, en perfekt plats att inta morgonkoppen.

Köket ligger med en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar bra sällskapsytor med valmöjligheter för er möblering. I anslutning finns den möblerbara balkongen som har ett nordvästläge med utsikt över innergården och den moderna arkitekturen.

Sovrummen är separat placerade från sällskapsytorna och har valmöjligheter i sin disposition. I sovrummen finns bra förvaringsmöjligheterna som utgörs av garderober.

Badrummet har mörk klinker och vitt kakel i liggande sättning, vilket ger ett smakfull och stiligt intryck. Inredningen består av WC, handfatskommod med spegelskåp och takdusch med glasdörrar. Här finns även en tvättsektion som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux Husqvarna samt arbetsbänk med förvaringsmöjligheter i överskåp.


Övrigt:
Förråd – Tillhörande källarförråd i samma trappuppgång.

Underhåll & renovering:
-Målning av ytskikt i vardagsrum & kök.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till populära Kvarnbyn i Mölndal! Här har det under de senaste åren skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället samt södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Området skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

I Kvarnbyn bor man med bekvämt avstånd till det mesta. I närområdet finns bland annat bageri och restaurang och till Mölndals innerstad, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och caféer, är det promenadavstånd. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum, tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Stensjön är ett populärt naturområde nära Kvarnbyn. Här finns härliga promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser. Även naturområdet runt Gunnebo slott med sin vackra park och goda närproducerade mat erbjuder grönska och motionsspår.

Här i Kvarbyn finns alla förutsättningar att trivas!

Karta