Välkommen till

Stampgatan 22C

Stampgatan 22C
2:a Prippska tomten

Totalrenoverad tvåa med söderbalkong med utsikt mot Fattighusån

Välkomna till Prippska tomten och denna välplanerade tvåa med fint ljusflöde från fönster i två väderstreck och solig balkong i söderläge med utsikt mot Fattighusån. Härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen. Renoverat kök med gott om förvaring och generösa arbetsytor samt ljus matplats som ramas in av fönster i vinkel. Sovrummet har lugnt gårdsläge och goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare som även passar perfekt som arbetsrum. Badrummet renoverades 2017 och är helkaklat i stilrena toner med dusch bakom vikbara glasdörrar och tvättmaskin och torktumlare.

Läs hela beskrivningen
Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Ida
assisterande mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Ida
assisterande mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på niklas.kocev@lundin.se.

Välskött förening med fin innergård, garage, bastu, träningslokal, festlokal och två gästlägenheter.

Detta är bostaden för er som vill bo lugnt och behagligt men ändå nära stan. Här betraktar ni centrumkärnan och evenemangsstråket från behagligt avstånd men når Avenyn på bara några minuter. Närliggande Friggagatan erbjuder bland annat en stor Coop, två välutrustade gym samt ett flertal caféer och restauranger. Restauranger som rekommenderas i närområdet är Mañana, italienska Fornello och Burgersson. Odinsplatsen har nyligen byggts om och är nu en grönskande oas med damm. Kommunikationerna är dessutom goda med närliggande hållplatsen Svingeln där både spårvagnar och bussar avgår. Vill ni förflytta er längre bort finner ni även stadens kommunikationsknutpunkt Drottningtorget och Centralstationen alldeles i närheten.

Bostadens 69,7 kvm disponeras enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en möblerbar hall men plats för avhängning. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är ljust målade.

Köket totalrenoverades 2017. Köket har köksinredning i vitt från Electrolux Sentens Stad som kombineras grått kakel samt bänkytor i svart laminat. Under överskåpen sitter infällda spotlights. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande och av märke Electrolux. Härligt gavelläge med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som ramar in matplatsen för 4-6 personer.

Härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till lägenhetens balkong med soligt söderläge mot ån. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp och övrigt möblemang.

Rofyllt sovrum med generöst fönsterparti och lugnt gårdsläge. I sovrummet ryms med lätthet en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare som i även kan används som arbetsrum.

Badrummet renoverades 2017. På golvet ligger mörkt klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med vikbara glasdörrar samt ett vägghängt skåp. Här finns även en tvättmaskin (2013, Bosch) och en torktumlare (Bosch, 2017) och ovan utrustningen ligger praktisk avlastningsbänk i laminat med tillhörande sidoskåp. I taket sitter infällda spotlights och ett frostat fönster ger vädringsmöjlighet.

Till lägenheten hör även två förråd, ett i källaren och ett i trapphuset utanför dörren.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Prippska tomten
Prippska tomten är en miljö som andas både historia, nutid och framtid. Vid kanalen i den vackra gula tegelbyggnaden från 1800-talet, låg en gång Pripps Bryggerier. Vattnet i Vallgraven och Fattighusån var viktigt för de bryggerier och fabriker som fanns här i området.

Husen i området började uppföras i slutet av 1980-talet. Liksom bryggeribyggnaden går de i gula toner. Flera av gatorna är uppkallade efter personer som verkade i området.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Mataffärer, apotek, vårdmottagningar och träningsställen finns alldeles i närheten. Göteborgs stora utbud av shopping ligger ett stenkast bort. Evenemangsstråket går från Ulleviarenorna bort till Världskulturmuseet.

I stadsdelen finns gott om föreningar inom idrott, musik och kultur. För barnfamiljen finns många förskolor, grundskolor och gymnasier att välja mellan. För studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Bussar och spårvagn passerar alldeles utanför och det finns goda parkeringsmöjligheter i området.

Gröna oaser finner man på de fina innergårdar som hör till många av bostadshusen. Prunkande planteringar och sköna uteplatser skapar vackra blickfång och härliga stunder utomhus. Alldeles intill ligger anrika Trädgårdsföreningen.

Prippska tomten inbjuder till ett centralt och bekvämt boende i klassisk Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta