Välkommen till

Doktor Lindhs gata 6

4:a Guldheden

Väldisponerad fyra med inglasad balkong och strålande utsikt

I en av Guldhedens lägst belånade bostadsrättsföreningar finner ni denna väldisponerade fyra om 114 kvm som enkelt går att omvandla till en femma. Bevarade detaljer och fina golv såsom fiskbensparkett är genomgående och lämnar en neutral bas för er att inreda efter. Inom området har ni allt ni kan önska såsom grönskan utanför dörren och gångavstånd till Chalmers och Sahlgrenska, som promenadstråken i Änggårdsbergen och citypulsen i Linné och Vasa. Kommunikationerna är goda med busshållsplats samt spårvagnsstation precis nedanför berget vilket man enklast tar sig till via en stig. Trots att föreningen är en av de lägst belånade bostadsrättsföreningar i Guldheden så jobbar de aktivt med att minska omkostnader och ligger i framkant när det kommer till utveckling och hitta nya effektiva lösningar.

Läs hela beskrivningen
Alexander
ansvarig mäklare
Alexander Jelicic
Fastighetsmäklare
0736-58 24 94 alexander.jelicic@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Alexander
ansvarig mäklare
Alexander Jelicic
Fastighetsmäklare
0736-58 24 94 alexander.jelicic@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i fyra platsbyggda garderober med överskåp. Utöver de platsbyggda garderoberna finner vi även en rymlig inbyggd garderob. Här finns även plats för önskat möblemang.

Generöst utformat vardagsrum med stora fönsterpartier utan någon insyn och en fantastisk utsikt som även ger bostaden rikligt med ljus, är något som är genomgående i samtliga rum. Här finner vi även den genomgående generösa takhöjden som bidrar med rymd. Vardagsrummet kan inredas med stor soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang. Bevarad originalcharm med fiskbensparkett och tidstypiska dubbeldörrar med glas mot både köket och hallen.

Ett rymligt kök som man valt att öppna upp och med en inglasad balkong i anslutning som tillför ett extra rum under stora delar av året. Här finner vi även en köksö samt goda marginaler för ett stort och socialt matbord. Köket har köksinredning i vitt, bänkytor i trä samt stänkskydd i vitt kakel.

Master bedroom nås från köket och har plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter med de platsbyggda garderoberna. Här finns det även plats för önskat möblemang.

Sovrummet närmast ytterdörren i hallen har plats för dubbelsäng, skrivbord, garderob och önskat möblemang.

Det sista sovrummet har plats för säng, skrivbord och garderober.

Badrummet kläs i vita helkaklade väggar med en ljusblå bård. Inredningen består av wc, spegelskåp med överskåp, handfat med kommod, skåp med bra förvaringsmöjligheter, tvättmaskin och torktumlare samt en stor dusch med tonade glasdörrar.

Lägenheten har även en gästtoalett. Här finns wc, handfat, spegel och väggskåp.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Guldheden

Guldheden är en trivsam stadsdel belägen på Göteborgs södra höjder med en byggnadsstil inspirerad av funktionalismen och folkhemstanken.

Guldheden har två vattentorn. Uppifrån det södra får man en hänförande utsikt över staden samt möjlighet till en fika i kaféet. Det norra rymmer idag studentbostäder. Sahlgrenska sjukhuset sätter prägel på stadsdelen, många är de doktorer och systrar som fått ge namn åt Guldhedens gator.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av butiker, restauranger och nöjesställen. I de egna kvarteren finns dock det mesta man behöver, vid Doktor Fries torg finns bl.a. mataffär, bibliotek, tandläkare och apotek.

Guldheden är en populär stadsdel för studenter och för barnfamiljen finns gott om skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar inom idrott, kultur och friluftsliv som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Träningsställen finns vid Mossens idrottsplats och Landala torg.

Trots Guldhedens täta bebyggelse, upplevs stadsdelen som mycket grön. Bostadshusen är inbäddade i lummig grönska och gårdarna mynnar ofta ut i små grönområden med gång- och cykelvägar. Vid Guldhedstorget på Norra Guldheden ligger Olssons trädgård. Änggårdskolonin, Botaniska trädgården och Slottsskogen är fler gröna oaser i närheten.

Guldheden inbjuder till ett centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta