Välkommen till

Palmsundsgatan 20

4:a Långedrag

Unikt boende utöver det vanliga med egen parkeringsplats & söderbalkong

Drömmer ni om ett unikt boende utöver det vanliga? Anrika Bagarns Hus stoltserar med en 100-årig historia och ett oslagbart läge i Långedrag med magnifik utsikt över Hinsholmskilen och skärgården. Här erbjuds nu en vacker våning om fyra rum och kök med över 3,0 meter till tak, exklusiva materialval, kamin och balkong i söderläge med magnifik utsikt. Välkommen att bo och förälskas i denna anrika fastighet med en spännande historia och direkt närhet till havet!

Välkommen att kontakta Nicklas Arnesson på 0735-162269 för förhandsvisning!

Läs hela beskrivningen
Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på nicklas.arnesson@lundin.se.

Här i Långedrag är det lätt att trivas och läget är fenomenalt - här bor du havsnära men ändå nära till stadens puls. Bekvämt avstånd till bra förskolor, skolor, vardaglig service och kommunikationer. Fina naturområden, havsbad, båthamn samt GKSS på promenadavstånd. I området finns även mysiga restauranger såsom Långedrags värdshus och Seglarkrogen där ni kan avnjuta en underbar middag i läcker skärgårdsmiljö. Via skärgårdsbåtarna från Saltholmen tar man sig lätt ut i södra skärgården.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Långedrag

I Långedrag kombineras skärgårdslivet med storstadslivet på ett självklart sätt. Holmarna Saltholmen, Hinsholmen och Ängholmen gör att havet finns nära till hands var du än bor i Långedrag, samtidigt som Göteborgs centrum ligger på behändigt avstånd.

Karaktäristiskt för bebyggelsen i Långedrag är de pampiga och charmiga villorna med tinnar och torn. Dessa har anor från förra sekelskiftet då Långedrag började bli ett område för åretruntboende. På 1800-talet åkte badgäster med ångbåt från Göteborg till Saltholmen. 1907 byggdes Långedragslinjen och året därpå invigdes Saltholmens kallbadhus. Idag är Långedrags bebyggelse en spännande mix av äldre villakvarter, radhusområden, toppmoderna villor och några flerbostadshus.

Med bil, buss eller spårvagn tar du dig lätt till centrala Göteborg. Frölunda Torgs köpcentrum med sitt breda utbud ligger 10 minuters bilväg bort. Utmed Saltholmsgatan och Torgny Segerstedtsgatan samt vid Käringberget hittar man mataffärer, mysiga butiker, apotek och vårdmottagningar.

Långedrag är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och skolor att välja bland. I stadsdelen finns många föreningar inom musik, kultur och idrott. Träningsställen och idrottsplatser finns på nära håll.

Skärgården och havet har en central plats för Långedragsborna. Här finns flera småbåtshamnar och fina badplatser. Båtliv pågår året om. GKSS Hamn byggdes redan 1890 och här anordnas seglarskolor och regattor. Från Saltholmen går båtar ut till Göteborgs södra skärgård.

Långedrag inbjuder till ett exklusivt och stadsnära boende vid havet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta