Välkommen till

Grafiska vägen 4C, vån 3

Grafiska vägen 4C, vån 3
2:a Södra Centrum

Nyproducerad tvårummare med fina materialval & solig balkong

I expansiva Södra Centrum ligger denna välplanerade tvårummare om 50,5 kvm i nya kvarteret Tändstickan. Lägenheten har inredningsstilen Tokyo Cyber som ger ett hem med storstadspuls där inspirationen kommer från en stad som aldrig sover. Materialen har en industriell ton och konstaterar väl med varandra för att skapa starkare intryck. Härligt läge i söder med en balkong för att avnjuta goda kvällar med umgänget. Här bor ni i ett expansivt område med smidiga spårvagnsförbindelse till centrala Göteborg och Mölndal. Utöver bostäder byggs det även nya restauranger, kontor och butiker.

Kontakta ansvaring mäklare Benjamin Vidovic för att boka ett informationsmöte

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning, samt förvaringsmöjligheter i garderoberna. Bostaden har genomgående mattlackad ekstavs parkett samt vitmålade väggar i kulören Vit NCS S 0500-N.

Ett par steg in når vi vardagsrum och kök i öppet samband som kan inredas med soffhörna, tillhörande soffbord samt matplats för flera personer. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet i söderläge. Från vardagsrummet når man bostadens balkong i som ligger i ett härligt läge.

Köksinredning från Marbodals serie Vinga Granit med mörkgråa släta luckor, rostfria handtag, laminatbänkskiva i färgen grå betong samt stänkskydd i laminat i färgen grå betong. Vitvaror som utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i svart/rostfritt, helintegrerad diskmaskin som extraval, köksblandaren Mora som extraval samt kyl och frys i rostfritt.

Bostadens sovrum är stort och rymligt. Här kan man med enkelhet inreda med dubbelsäng samt tillhörande soffbord. Intill sovrummet finns ett förråd/klädkammare med mycket plats för förvaring.

Badrummet har klinkergolv i grå kustgranit med klinkerfog i mellangrå ton och väggarna kläs av rak liggande kakelsättning i vit matt färg samt ljusgrå kakelfog. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, vikbara duschväggar i grått glas, blandare från Mora, ett par extra tillval av handdukstork, duschblandare med takduschpaket från Mora samt förvaringshylla pile. Kombimaskin med ovanliggande laminatbänkskiva i grå betong samt tillhörande väggskåp i vitt.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta