Välkommen till

Gamla Tuvevägen 8

Gamla Tuvevägen 8
2:a Nya Kvillebäcken

Social planlösning & gårdsbalkong i sydvästläge

Välkomna till en genomtänkt tvåa med öppna sociala ytor och sovrum med sydvästbalkong mot den lugna innergården. Genomgående stilrena materialval, fin färgsättning, hög standard och miljörätt kvalitet. Tidlöst kök från Marbodal som har energieffektiva vitvaror från Siemens samt helkaklat badrum med klassiska materialval och tvättmöjligheter. Brf Greenroofs hus har hög miljöklassningsnivå med låg energiförbrukning och en sund inomhusmiljö. På taket av husen finns takterrasser, som nås via hiss direkt upp, med fin utsikt över stan!

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fyra platsbyggda garderober. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar vilket skapar en enhetlig bas.

Ljusa sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning som har fint ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Här kan man inreda med soffa, matsalsbord och övrigt möblemang.

Köket har klassiska materialval med köksinredning i vitt från Marbodal, laminatbänkskiva i betongimitation och vitt blankt kakel i liggande sättning. Blandare med diskmaskinsavstängning från Hansgrohe. Arbetsytorna belyses av en ljusramp med spotlights. Energieffektiva vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, utdragbar kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys.

Rymligt och rofyllt sovrum med fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti samt utgång till lägenhetens balkong som har härligt sydvästläge mot innergården. Sovrummet har plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här finns även en garderob för extra förvaring.

Välplanerat badrum med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt blankt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp med ledbelysning från Aspen, blandare från Hansgrohe, duschhörna med rundade vikdörrar i klarglas samt en kombimaskin från Siemens.

Nya Kvillebäcken ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Mellan husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor man centralt, endast en hållplats från Nordstan med buss och två hållplatser med spårvagn och med praktiskt cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara några minuter. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kvillebäcken

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta