Välkommen till

Mandolingatan 9

1:a Ruddalen

Ljus och välplanerad etta i skuldfri BRF

Nu finns möjlighet att förvärva en väldisponerad och stilren bostad med genomgående fina ytskikt och bevarad charm. Lägenheten erbjuder ett smakfullt renoverat badrum, ett rymligt vardagsrum som är enkelt att inreda och gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda originalgarderober. Här bor ni i ett högt och fritt läge med generösa fönsterpartier och ett fantastiskt ljusinsläpp.

Detta är lägenheten för dig som vill bo med närhet till både innerstadens puls, gröna lungor samt klippor och hav. Goda förbindelser med buss och spårvagn finns strax utanför porten och Frölunda Torg på en kort promenads avstånd. Bostadsrättsföreningen är både välskött och uppskattad med låga avgifter och driftskostnader. Perfekt för studenten eller förstagångsköparen!

Läs hela beskrivningen
Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en ljus och väldisponerad hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i klassiska inbyggda originalgarderober. Väggarna tapetserades 2020 i en vit kulör och på golvet ligger en slitstark grå klinker.

Bostadens allrum är rymligt och enkelt att inreda med plats för både soffa, sovavdelning och matplats. Ett socialt rum med vackert parkettgolv från 2020 och ett enormt ljusinsläpp från det generösa fönsterpartiet som löper längs med hela lägenheten.

Trivsamt och yteffektivt kök med en härlig vy, goda arbetsytor, bra förvaring och stilrena materialval. Köksluckor i vitt, bänkytor i marmorimitation och stänkskydd i gråmelerat kakel. Den maskinella utrustningen består av spis, kolfilterfläkt från Klarstein, varmluftsugn samt kombinerad kyl och frys. På golvet ligger ett slitstarkt, grått klinkergolv och väggarna tapetserades 2020.

Helkaklat badrum med klassiska materialval som totalrenoverades av föreningen i samband med stambytet 2008. Inredningen består av vägghängd wc, handfat, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med rundade vikväggar och handdukstork. Stilrent och välplanerat.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Ruddalen

Ruddalen är ett trivsamt område som gränsar till det stora grönområdet med samma namn. Förr i tiden betade boskap här som tillhörde gårdarna i Ruds by. 1945 blev Västra Frölunda en del av Göteborg och därefter började moderna bostäder uppföras och området expanderade.

Bebyggelsen består till största del av välhållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Ruddalen erbjuder god service, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus har bibliotek, simhall och teater. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens stora grönområde lockar till härliga promenader, utflykter och friluftsliv. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor, bollplaner och café. I närheten av Frölunda Torg finns flera träningsanläggningar.

Havet ligger på nära avstånd. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Ruddalen inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta