Ciceron

Nordhemsgatan
Ciceron

Unik takvåning i etage med fantastiskt ljusinsläpp och enastående vy över takåsarna och älven. Entréplan präglas av generösa sällskapsytor i öppet samband för matlagning och umgänge samlat kring en elegant eldstad. Köket har en stor köksö, utrymme för stort matbord samt generös vardagsrumsdel. Välplanerad privat sovrumsdel med tre sovrum varav det största har egen klädkammare och en en-suite. Det översta etageplanet är ett stort allrum med pentry samt privat takterrass om ca 27,5 kvadratmeter med enastående vy över takåsarna och älven. Våningen har väl utvalda materialval med bland annat platsbyggda snickerier, noga utvalda vitvaror och detaljer som matchar den här kalibern på boende. Detta penthouse är ett hem för dig som letar efter ett stadsboende med något alldeles, alldeles extra!

För mer information om bostaden;
https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/ciceron/till-salu/bostadsvaljaren/1-2501

Välkommen att kontakta mäklaren för länk till VR-tour i vår Penthouse!

Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Nyproduktion

Med Lundin Nyproduktion får du ett team av dedikerade mäklare som följer dig genom hela processen. Välkommen till din nya bostad.

Niklas
ansvarig mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Nyproduktion

Med Lundin Nyproduktion får du ett team av dedikerade mäklare som följer dig genom hela processen. Välkommen till din nya bostad.

Bilder

Planritning

Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta