Välkommen till

Sixten Camps gata 14

4:a Nya Gårda

100 kvm högt upp i huset med balkong i sydvästläge

Oavsett om det är dags att lämna föräldrahemmet, flytta ihop med kärleken eller sälja villan med alla dess måsten som inte mäktas med - Ja, då är den här väldisponerade fyrarummaren om 100 kvm med balkong i sydvästläge och gäst WC en bra kandidat i er sökprofil. Här bosätter ni er i en modern miljö som omges av faciliteter med förutsättningarna oavsett ålder och livssituation!

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Ida
assisterande mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Ida
assisterande mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hallen bjuder på plats för fri avhängning av ytterkläderna, möblerbara ytor samt goda förvaringsmöjligheter i den gedigna klädkammaren. Från hallen nås ett av bostadens tre sovrum som har en avskild placering från sällskapsytorna och rofyllt läge med utsikt över innergården.

Den inbjudande känslan till sällskapsrummen infinner sig redan från hallen med en skymt till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen utformar bra valmöjligheter till inredningen och önskad möblering. Med fönster i två väderstreck får sällskapsytorna ett härligt ljusinsläpp som inger en känsla av rymd till bostaden. Den jordnära grå kulören förstärker intrycket tillsammans med en klassisk trestavsparkett i ek. Från vardagsrummet finns utgången till den stora möblerbara balkongen. Här kan ni möblera med en lounge, grönskande växter, dekoration och grill, en utmärkt tillgång under sommartid!

Köket från Vedum ger ett varmt och ombonat intryck med släta skåpsluckor i ek som dekoreras med avlånga rostfria beslag och har bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Den gedigna mörka arbetsbänken följer köket i vinkel och skapar en köksö/barsektion som gästerna kan socialisera vid medan middagen tillagas. De rostfria vitvarorna från Electrolux utgörs av induktionshäll, ugn och mikro i ergonomisk höjd, diskmaskin samt kyl & frys i fullhöjd.

Intill vardagsrummet ligger det andra sovrummet som har fönster ut mot gågatan och det tredje sovrummet som nås från köket har fönster mot gården. Sovrummen har en bra utformning vilket skapar valmöjligheter för hur rummen kan disponeras. Förvaring finns i garderober.

Badrummet kombineras med tvättsektion och anpassad förvaring som utgörs av överskåp ovanför arbetsbänken med tvättmaskin och torktumlare från Siemens integrerat under. Tidlösa färgval med ljust kakel och mörk klinker med integrerad golvvärme, inredningen består av WC, handfat i kommod, spegelskåp och dusch.

Utöver badrummet finns även en gäst-WC, vilket är extra trevligt och gästvänligt! Den nås i nära anslutning till sällskapsytorna och inreds med vita helkaklade väggar och har mörk klinker med integrerad golvvärme. Inredningen består av spegelskåp, handfat och WC.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Nya Gårda

Storstadspuls, behagligt boende och gröna oaser

Nya Gårda är en expansiv, central och modern stadsdel som andas både historia, nutid och framtid. Området som sträcker sig längs vackra Gullbergsån innehåller både bostäder och kontor och är med sitt strategiska läge ett populärt område. Här bor man med gångavstånd till centrum och med två minuter till utfartslederna med bil. Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Filmstaden Bergakungen ligger alldeles i närheten och från närliggande hållplatsen Svingeln går flera buss- och spårvagnslinjer. De senaste tillskotten av skyskrapor som byggs i Göteborg och förnyar stadens skyline är just här i Gårda – Gårda Vesta, Kineum och City Gate – med bland annat kontor, restauranger, garage och hotell.

I både de egna kvarteren och i grannområdena finns ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Friggagatan och Odinsgatan ligger på bekvämt gångavstånd med bland annat gym och stor matbutik. I närområdet finns även både vårdcentral och skolor. Längs med Gullbergsån finns fina promenadstråk och härliga solbryggor som är populära bland de boende i området.

Nya Gårda inbjuder till ett behagligt boende i nydanande Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta