Välkommen till

Sjupundsgatan 41

3:a Högsbo

Genomgående trea med balkong i fritt söderläge

Välkomna till denna välplanerade trea med söderläge, låg avgift och öppen social planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet. Här bor ni med optimalt läge till bra kommunikationer och med närhet till Mariaplan och dess bekvämligheter. Redan i hallen möts ni av det generösa ljusinsläppet som präglar hela bostaden. Här erbjuds genomgående högkvalitativa vitvaror, genomtänkta färgval och ytskikt samt stora fina rum. En harmoni mellan helkaklat badrum, lugnt sovrum och det härliga vardagsrummet med direkt utgång till den ljuvliga balkongen.

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Köksinredningen kommer från Ballingslöv med slätt utförande på luckor som går i en varmgrå ton. Med integrerad diskmaskin och köksfläkt samt inbyggd micro och ugn får du ett enhetligt uttryck, vilket ramas in av bänkskivan i vitt laminat med underlimmad diskho och en induktionshäll. Köksblandaren kommer från Mora och vitvarorna från Whirlpool. Ljus ekparkett på golv och målade väggar i vitt. Bostadens inredningskoncept är både tidlöst och klassiskt.
Lägenheten har genomgående ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

I anslutning till kök och vardagsrum finner vi den välplacerade balkongen som vetter åt söder med vacker utsikt mot Änggårdsbergens naturreservat och större delar av Göteborg.
Utsikten skapar en frihetskänsla under sommartiden som många bara kan drömma om. Väl ute på balkongen finns det även möjlighet att följa det berömda projektet Karlatornet som byggs ute på Lindholmen.

Badrumsgolvet, med komfortvärme, läggs i ljusgrå klinker. Väggarna kaklas med vit, matt, liggande kakel i måtten 250x400 mm. Grå kommod från Ballingslöv och ovan sitter en spegel med ljuskant av LED-belysning. Golvstående wc-stol, toalettpappershållare och handdukshängare i polerat rostfritt utförande samt handdukstork. Raka duschväggar från Svedbergs och även blandare från Svedbergs. Tvätthörna med väggskåp och laminatbänk samt kombimaskin från Whirlpool.

Sovrummen fylls med ljus från de stora fönstren som vetter mot innegård i västerläge samt ut mot söder.
Ena sovrummet är större med fönster mot den lugna innergården och rymmer med enkelhet en dubbelsäng med nattduksbord på vardera sida.
Det andra sovrummet är i anslutning till hall och vardagsrum och har ett fönster i söderläge.
Båda sovrummen har goda förvaringsmöjligheter.

Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym och närbutik i form av Ica Nära och när detta kvarter står klart finns också lokaler för restaurang eller caféverksamhet och mindre butikslokaler som bidrar med mervärde på hemmaplan.

Lägenheten har även ett källarförråd som tillhör lägenheten.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Högsbo

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta