Välkommen till

Sixten Camps gata 10

Sixten Camps gata 10
2:a Nya Gårda

Kvadratsmart tvåa med stor balkong högt upp i huset

Välkomna till Nya Gårda och denna härliga tvåa om 48 kvm med kvadratsmart planlösning och stor balkong och härlig uteplats. Stora sällskapsytor i öppen planlösning och fint ljusinsläpp. Välplanerat kök med modern köksinredning och kvalitativ utrustning från Electrolux. Mysigt sovrum med stort fönster och härifrån når ni även en stor klädkammare. Stort badrum med klassiska materialval, bra förvaring och tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Föreningen har en fin innergård med vackra planteringar och flera grupper med utemöbler. I Nya Gårda bor ni i ett trevligt område som sträcker sig längs vackra Gullbergsån. Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Filmstaden Bergakungen ligger alldeles i närheten och efter en kort promenad är ni inne i centrala Göteborg. Från närliggande Svingeln går flera buss- och spårvagnlinjer. På bekvämt gångavstånd ligger Friggagatan och Odinsgatan som har ett flertal caféer och restauranger, gym och en stor Coop. I närområdet finns även både vårdcentral och skolor.

Lägenhetens 48 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i två garderober. Ekparkett och vitmålade väggar som är genomgående för hela lägenheten.

Lägenheten har härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt en stor balkong. På balkongen ryms en större loungegrupp. Vardagsrummet kan inredas med soffhörna och matplats.

Välplanerat kök där kvadratmetrarna utnyttjas på bästa sätt. Med köksinredning i vitt, bänkytor i massiv ek och vitt kakel. Arbetsytorna belyses av spotlights. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Köket är utrustat med en induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys.

Lägenhetens sovrum kan inredas med dubbelsäng och har bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Ett stort fönster med bidrar med ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med klassiska materialval som grått klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp med infällda spotlights, handdukstork, duschhörna med vikbara dörrar i klarglas samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nya Gårda
Storstadspuls, behagligt boende och gröna oaser

Nya Gårda är en expansiv, central och modern stadsdel som andas både historia, nutid och framtid. Området som sträcker sig längs vackra Gullbergsån innehåller både bostäder och kontor och är med sitt strategiska läge ett populärt område. Här bor man med gångavstånd till centrum och med två minuter till utfartslederna med bil. Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Filmstaden Bergakungen ligger alldeles i närheten och från närliggande hållplatsen Svingeln går flera buss- och spårvagnslinjer. De senaste tillskotten av skyskrapor som byggs i Göteborg och förnyar stadens skyline är just här i Gårda – Gårda Vesta, Kineum och City Gate – med bland annat kontor, restauranger, garage och hotell.

I både de egna kvarteren och i grannområdena finns ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Friggagatan och Odinsgatan ligger på bekvämt gångavstånd med bland annat gym och stor matbutik. I närområdet finns även både vårdcentral och skolor. Längs med Gullbergsån finns fina promenadstråk och härliga solbryggor som är populära bland de boende i området.

Nya Gårda inbjuder till ett behagligt boende i nydanande Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta