Välkommen till

Amhults byväg 7

Amhults byväg 7
4:a Torslanda Amhult

Rymlig bostad med inglasad balkong i söderläge

Välkommen till denna välplanerade och sociala bostad för hela familjen. Bostaden sticker ut med sin tydliga utformning för de sociala tillställningarna med halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Härifrån nås den möblerbara och inglasade balkongen i ett soligt söderläge som är en perfekt tillgång flertalet månader under året. De tre sovrummen är väl tilltagna och har goda förvaringsmöjligheter. De helkaklade badrummet har tvättmaskin och torktumlare.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Välkommen att ta hissen upp och kliv in i hallen! Här finner du goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob samt en klädkammare. Klädkammaren används idag som kontor. På golvet precis innanför dörren ligger praktiskt klinker och genomgående i resten av lägenheten ligger ekparkett. I anslutning till hallen finns en helkaklad gäst-wc.

Vidare in finner du kök och vardagsrum i halvöppen planlösning med en given plats för matbord. Utrymmet är ljust och luftigt tack vare stora fönsterpartier samt utgången till den inglasade balkongen. Här ute ryms soffgrupp med tillhörande möblemang.

Kökets inredning går i ljusa toner med en bänkskiva i laminat och ett kaklat stänkskydd. Utrustningen består utav spis, ugn, fläkt, mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Bostadens tre sovrum är väl tilltagna och ligger på rad efter varandra. Det ryms med lätthet dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaringsmöjligheterna är goda med flertalet garderober.

De helkaklade badrummet är stort och har ett fint ljusinsläpp från ett fönster. Badrummet är utrustat med wc, handfatskommod, spegel, badkar samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Torslanda Amhult
I Torslanda kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv.
Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda centrum, Torslanda torg och Amhults torg finns apotek, vårdmottagningar och ett stort utbud av affärer och restauranger. Torslanda har två bibliotek och i kulturhuset Vingen finns bl.a. bio, teater samt kultur- och musikskola.

Utbudet av förskolor och grundskolor är mycket bra, och det finns också ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. fotboll, handboll och segling. Torslandavallen är en gedigen motionscentral med både idrottsplats, bollplaner, tennishall och ishall.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. Fina badvikar hittar man i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

Torslanda inbjuder till ett trivsamt boende nära havet och storstaden.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta