Välkommen till

Forsstenagatan 2C

1:a Kålltorp

Ljus & väldisponerad etta i hjärtat av mysiga Kålltorp

Välkomna till lugna Forsstenagatan som har ett perfekt läge med närhet till såväl lugna och grönskande Delsjöområdet som till stadskärnans puls. Här finner ni denna rymlig etta med fint ljusflöde från fönster i två väderstreck och generös takhöjd som bidrar med en känsla av rymd. Lägenheten erbjuder ett lättmöblerat luftigt allrum, rymligt kök med matplats samt helkaklat badrum. Här är det bara att flytta in och trivas!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning. Vid entrén ligger grått klinkergolv men i övrigt har lägenheten genomgående ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Rymligt kök med köksinredning i vitt som kombineras med bänkytor i ljusgrått och grått stänkskydd. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och utgörs av hällspis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl med frys. Gott om förvaringsmöjligheter i både skåp och lådor. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Ljust allrum som kan inredas med soffa, säng och övrigt möblemang. Förvaring finns i form av en dubbelgarderob.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp med infälld belysning, dusch med vikdörrar i klarglas samt både handdusch och taksil.

En unik kombination av grönska och närheten till stadskärnan och evenemangsstråk lockar allt fler till Kålltorp. De natursköna omgivningarna är lugna och trivsamma med fina elljusspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Delsjön och Härlanda Tjärn. Det är gångavstånd till Munkebäckstorget och dess utbud med bland annat matbutik, apotek, grönsakshandlare och bank samt till Munkebäcksmotet med bland annat ICA Kvantum, fiskbil och systembolag. De mysiga kvarterskrogarna Ölstugan Tullen och Glenn lockar de flesta Kålltorpsborna med sina menyer och trevliga uteserveringar. Bra kommunikationer med cykelvägar och närhet till både stombuss och spårvagnshållplats.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kålltorp

Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta