Välkommen till

Antenngatan 6B

2:a Järnbrott

Smakfullt renoverad tvåa med inglasad balkong

Nu finns chansen att förvärva en väldisponerad och socialt planerad tvåa med balkong i soligt läge. Köket är stilrent och nyrenoverat med klassiska materialval och luckor i en effektfull svart kulör. Här erbjuds genomgående ljusa enhetliga ytskikt, ekparkett och stora fönster i två olika väderstreck vilket ger rikligt med ljusinsläpp. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring samt ett helkaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin. Lugnt och trevligt område där ni kan flytta in och njuta av tillvaron!

Området präglas av låg bebyggelse av både villor och bostadsrätter. Grönområden, kolonilotter, några butiker, förskolor, grundskolor och mycket annat. Goda busskommunikationer gör att du på bara några minuter kan vara på Frölunda Torg eller vid Marklandsgatan. En kort bit bort ligger Radiotorget med god närservice. Cykelavstånd till hav och bad, Göteborgs innerstad samt till Ruddalens och Änggårdsbergens fina grönområden.

Läs hela beskrivningen
Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en ljus och rymlig hall med plats för fri avhägning samt förvaringsmöjligheter för kläder och skor. Vitmålade väggar och på golvet ligger en slitstark och praktisk grå klinker precis innanför ytterdörren som övergår i vitpigmenterad ekparkett.

Bostadens vardagsrum är rymligt och socialt med gott om plats för umgänge och middagar. Stora fina fönsterpartier bjuder på rikligt med ljusinsläpp och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd. Rummet är enkelt att möblera med plats för soffgrupp, större matplats och tv-möbel. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en vitpigmenterad ekparkett i original i ett holländskt mönster. Från vardagsrummet nås även bostadens inglasade balkong som har inretts med platsbyggda bänkar samt uppfällbart bord. En härlig plats att samla sina nära och kära.

Köket är smakfullt renoverat med köksinredning i svart, bänkskiva i mörk stenimitation och vitt kakel hela vägen upp till tak. Här erbjuds kvalitativa materialval, goda arbetsytor samt gott om förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll från Gorenje, kolfilterfläkt, varmluftsugn från Gorenje, mikro, integrerad diskmaskin samt en kombinerad kyl med frys från Cylinda. Ett stort fönsterparti bidrar med rikligt ljusflöde och intill finns plats för en liten matplats om så önskas.

Bostadens sovrum är målad i en grå färg som tillsammans med växtligheten utanför fönstret ger en härlig ro. Ett generöst rum med plats för dubbelsäng, sängbord samt garderober. På golvet ligger även här en vitpigmenterad ekparkett.

Det helkaklade badrummet renoverades 2005 i föreningens regi. Väggarna är kaklade i vitt med en bröstning i samma ljusblå som golvets klinker, golvet är dessutom utrustat med golvvärme. Ett frostat vädringsfönster bidrar med ett naturligt ljus. Inredningen består av WC, handfat, spegel med belysning, badrumsskåp, duschhörna samt handdukstork. Här är också förberett för den som önskar installera tvättmaskin.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Järnbrott

Bekvämt boende, god service och med närhet till både hav & grönska


I Järnbrott bor man funktionellt och trivsamt nära såväl Göteborgs centrum som havet. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Området har en gedigen historia från jordbruksbygd och här fanns under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal Järnbrott stationshus, då järnvägen Säröbanan gick genom området. Idag är Säröbanan en populär cykel- och gångled som går parallellt med Antenngatan, in till Göteborgs stad och ut till Särö, och alla fina badställen och naturområden däremellan.

Utöver Säröbanan är kommunikationerna genom området är goda och med buss tar du dig smidigt till Marklandsgatan eller till Frölunda Torg, vilka båda är knutpunkter för flera buss- och spårvagnslinjer.

Frölunda Torg erbjuder ett stort och brett utbud av shopping, matställen och träningsställen. Här finns även ett populärt kulturhus med bibliotek, simhall och teater. Ytterligare två köpcentrum i närheten är Högsbo 421 och Sisjöns industriområde.

I Järnbrott finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan och både skogen och havet ligger på nära avstånd. Populära grönområden på cykel- eller gångavstånd är Ruddalens stora grön- och motionsområde, Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Järnbrott inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta