Välkommen till

Tunnlandsgatan 14

Tunnlandsgatan 14
3:a Högsbo

Fantastisk trea i obelånad förening

I mycket välskött och obelånad förening, finner ni denna trivsamma och ljusa trea med inglasad balkong.
Denna magiska trerummare är placerad högst upp i huset med mängder av fina ljusinsläpp. Här finns det gott om utrymme för hela familjen!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför entrédörren möts vi av en lång och ståtlig hall, med goda förvaringsmöjligheter precis innanför dörren.
Dörrar på både höger och vänster sida som leder till två separata sovrum, vardasgrum och kök. Här har vi slittåligt golv i form av plastmatta.

Fortsätter man längre fram igenom hallen finner vi en stor anslutning till det rymliga vardagsrummet med ett stort fönsterparti som bidrar med mycket ljusinsläpp från norr.
Här får man enkelt plats med soffgrupp och ett extra matbord för större sällskap.

I anknytning till vardagsrummer finner vi även det mindre sovrummet. Även här har vi stora fönster för maximalt ljusinsläpp.
Rymligt sovrum och rymmer med enkelhet en mindre säng och skrivbord utan att det känns trångt. Sovrummet har även en separat dörr mot entrén.

Längre fram i hallen ser vi även badrum och toalett. Badrummet har en annorlunda stil till sig, det är stort och långt. Här finner vi toalett, badkar & dusch, tvättställ med spegelskåp, tvättmaskin och diskho.

Lägenheten har ett charmigt kök med stora fina fönster i söderläge som bidrar med mängder av ljusinsläpp. Här rymmer det utan svårigheter ett runt bord med fyra stolar.

I anslutning till köket finner vi ovannämnda badrum, men även det större sovrummet som även har dörr ut mot hallen.
Sovrummet har goda förvaringsmöjligheter i form av en garderobsvägg. Sovrummet har även utgång till den magiska balkongen där man kan sitta och avnjuta de fina sommar- och vinterkvällarna. Balkongen är inglasad och rymmer med enkelhet loungemöbler eller ett mindre bord för den som önskar detta.

Lägenheten har genomgående plastmatta i samtliga rum förutom det mindre sovrummet och vardagsrummet där det är trägolv.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Högsbo
I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta