Välkommen till

Lagerströmsplatsen 4

Lagerströmsplatsen 4
2:a Olskroken

Stor tvårummare med härlig balkong mot Gubberoparken

Välkomna till Olskroken och denna välplanerade tvårummare. Här erbjuds en bostad med renoverat kök och badrum samt en mysig balkong som vätter mot Gubberoparken. Lägenheten är i ett insynsskyddat läge. Ett gediget sovrum och vardagsrum med plats för både soffhörna samt matsalsbord för flera personer är några utav fördelarna med just denna bostaden.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Vi välkomnas in i en stor och öppen hall med plats för avhängning direkt till vänster samt förvaringsmöjligheter i två garderober. Golvet kläs av vackert brädgolv och väggarna är vitmålade.

Vardagsrummet är stort och luftigt. Här kan med enkelhet inreda med soffhörna med tillhörande soffbord samt matsalsbord med plats för flera personer. Tre stora fönster bidrar med härligt ljusinsläpp. Golvet kläs av fantastisk fiskbensparkett och väggarna är vitmålade.

Bostadens sovrum som vetter mot Gubberoparken är rymligt och lättmöblerat. Här finns mycket plats för en dubbelsäng samt sängbord. Ytterligare plats finns för skrivbordshörna alternativt barnsäng. Från sovrummet når man bostadens balkong. Här kan man njuta av härliga sommardagar i goda vänners lag. Förvaring hittar ni i den inbyggda garderoben. På golvet i sovrummet ligger fint brädgolv och väggarna är målade i mörkgrön behaglig ton.

Köket är renoverat sedan 2017 och väldigt fräscht med klassiska materialval. Köket ligger i ett insynsskyddat läge med grönskande utsikt. Köksinredningen går i grå ton och ovan den vita stenskivan sitter vitt kakel. Utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, samt kyl/frys. I köket erbjuds extra bra förvaring i skafferiet intill fönstret. Invid fönstret ryms även en matplats för flera personer. Golvet pryds av brädgolv och väggarna är vitmålade.

Badrummet är renoverat sedan 2015 och har ljust kakel på väggarna och mönstrad klinker. Inredningen består av handfat, duschhörna, wc, spegel, handdukstork och tvättmaskin.
Välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Olskroken

Torghandel, småstadscharm och storstadspuls
Olskroken är ett område med gamla anor. Idag blandas moderna bostadshus med 50-talsarkitektur och äldre byggnader. Kring Redbergsplatsen står vackra landshövdingehus samt den pampiga St. Paulikyrkan.

Vid Olskrokstorget pågår traditionell torghandel, här finns flera fiskebodar, blomsterförsäljare och annat smått och gott. Vid torget finns även butiker och matställen. Kommunikationerna i området är goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Redbergsskolan och Redbergsteatern har ett stort utbud av kurser, föredrag och föreställningar. I Härlanda Park ligger kulturhuset Kåken som rymmer bl.a. bibliotek, öppen förskola och café. Flera träningsanläggningar finns på nära avstånd.

Gröna oaser finner man exempelvis i Östra kyrkogårdens park, i Redbergsparken och i Delsjöreservatet. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Olskroken inbjuder till ett bekvämt och trivsamt boende i Göteborgs östra centrum. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta