Välkommen till

Holmåkravägen 5K

Holmåkravägen 5K
Lindome Gastorp

Välplanerat radhus i attraktivt läge

Nu erbjuds ett trivsamt bostadsrättsradhus i ett populärt och familjevänligt område, med närhet till förskola, skola, naturområden, kommunikationer och lekplatser. Mysig uteplats i soligt söderläge. Ytorna är välplanerade och fördelade på två plan med tre bra sovrum på övervåningen. Bostaden har haft samma ägare sedan huset byggdes 1966 och många av de fina originaldetaljerna finns bevarade. Ett bekvämt och tryggt boende med garageplats, gemensam tvättstuga samt festlokal. Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disposition:

Entréplan:
Vi välkomnas av en mindre entréhall/kapprum där det finns plats för avhängning av ytterkläder. Mosaikgolv. Härifrån nås gästtoaletten vilken är utrustad med wc och handfat. Tapet på väggarna och plastmatta på golvet. Vi fortsätter in i bostaden till den inre hallen där det ligger ett laminatgolv.

Praktiskt kök med matplats och fri utsikt över området. Köket är i äldre utförande med äldre vitvaror. Här finns hällspis, fläkt, diskmaskin, kyl (ur funktion) och frys (trasigt handtag). Hel rostfri diskbänk och grönt kakel över arbetsplatsen. Skåpsluckor och lådfronter i trä. Plastmatta på golvet.

Det stora vardagsrummet har parkettgolv och ett fint ljusinsläpp i och med söderläget och rummet är enkelt att möblera som man önskar. Härifrån leder en dörr ut till den nygjorda träaltanen där man kan njuta av utelivet under vår, sommar och höst.

Från den nedre hallen nås tvättrummet. Här finns tvättmaskin, tvättho samt fjärrvärmeanläggningen. Våtrumsmatta samt våtrumstapet.


Övre plan:
Under trappan som leder upp till övre plan, finns ett praktiskt förråd/klädkammare. Fin ledstång/träräcke i originalutförande. Vi möts vi av en hall varifrån samtliga av övervåningens rum nås. Förvaringsutrymme finns även i inbyggda garderober/skåp i hallen.

Badrummet har blått kakel på väggarna och ljus våtrumsmatta på golvet. Här finns en duschkabin, wc, handfat med kommod och spegelskåp samt vägghängt badrumsskåp.

Sovrum 1 ligger direkt till höger med fri utsikt. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang så som byrå och sängbord. Från rummet nås ett mindre rum som funkar perfekt som klädkammare eller kontor. Parkettgolv i sovrummet och plastmatta i klädkammaren.

Sovrum 2 och 3 ligger bredvid varandra. De är båda av generös storlek och har varsin inbyggd garderob samt utgång till balkongen. Laminatgolv i båda rummen samt i övre hallen.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lindome Gastorp
Skogspromenader, naturupplevelser & närhet till shopping

Välkommen till Lindome, ett attraktivt och familjevänligt område i Mölndals kommun, nära både shopping och vacker natur. Orten är belägen vid motorväg E20 och Västkustbanan och präglas av natursköna omgivningar. Här finns flera mysiga sjöar att bada i, bland andra Tulebosjön och Barnsjön, och även härliga naturstigar vid Bohusleden, som sträcker sig från Lindome i söder till Strömstad i norr. Vid Lindome Centrumpark finns fiskemöjligheter i Lindomeån och för såväl stora som små erbjuds ett rikt idrottsliv med bland annat innebandy, fotboll, hockey, golf och ridsport.

I Lindome centrum finns ett bra utbud av närservice och till Kållereds stora köpcentrum är det bara några minuter med bil. Storstadens utbud liksom Mölndals centrum nås snabbt och lätt tack vare goda kommunikation såsom bussar och pendeltåg. Det går även snabbt att ta sig till Kungsbacka.

Spinneriet i Lindome är ett populärt utflyktsmål. I den historiska byggnaden med anor från tidigt 1800-tal finns idag ett härligt utbud av butiker och kreatörer såsom inredare, fotografer och designers. och inredare samlats under samma tak. Här finns även Lilla Spinneriet som serverar både lunch, brunch, middagar och gott fika.

I Lindome finns alla förutsättningar att trivas!
Karta