Välkommen till

Sixten Camps Gata 4

Sixten Camps Gata 4

Mysig tvåa med stor uteplats och social planlösning

Välkomna till Nya Gårda och denna härliga tvåa om 62 kvm med kvadratsmart planlösning och stor härlig uteplats. Stora sällskapsytor i öppen planlösning och fint ljusinsläpp. Välplanerat kök med modern köksinredning och kvalitativ utrustning från Siemens. Mysigt sovrum med stort fönster , härifrån når ni även en stor klädkammare med fönster som även kan användas som arbetsrum om så önskas. Stort badrum med klassiska materialval, bra förvaring och tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på ida.goding@lundin.se.

Bostadens 62 kvm disponeras enligt följande:

Välkomna till denna stora tvårummare med luftig hall med bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. På golvet ligger ett grått praktiskt klinkergolv som övergår i ekparkett som är genomgående för hela lägenheten, väggarna är målade i vitt.

Köket och vardagsrummet har öppen social planlösning. Med köksinredning i vitt, bänkytor i grå laminat och ljust liggande kakel. Arbetsytorna belyses av spotlights. Samtliga vitvaror är från Siemens. Köket är utrustat med en induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys. Intill köket ryms ett köksbord för 4 personer.

Vardagsrummet är lättmöblerat och här ryms en stor soffa med soffbord samt mediamöbel. Generösa fönsterytor samt utgång till lägenhetens väl tilltagna uteplats med plats för både matgrupp och solbäddar om så önskas.

Sovrummet vetter mot den lugna innergården och här ryms en dubbelsäng, garderob och arbetsplats. Helkaklat badrum med dusch med vikbara glasdörrar, wc, tvättpelare, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och golvvärme.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nya Gårda
Storstadspuls, behagligt boende och gröna oaser

Nya Gårda är en expansiv, central och modern stadsdel som andas både historia, nutid och framtid. Området som sträcker sig längs vackra Gullbergsån innehåller både bostäder och kontor och är med sitt strategiska läge ett populärt område. Här bor man med gångavstånd till centrum och med två minuter till utfartslederna med bil. Evenemangsstråket med Ullevi, Scandinavium och Filmstaden Bergakungen ligger alldeles i närheten och från närliggande hållplatsen Svingeln går flera buss- och spårvagnslinjer. De senaste tillskotten av skyskrapor som byggs i Göteborg och förnyar stadens skyline är just här i Gårda – Gårda Vesta, Kineum och City Gate – med bland annat kontor, restauranger, garage och hotell.

I både de egna kvarteren och i grannområdena finns ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Friggagatan och Odinsgatan ligger på bekvämt gångavstånd med bland annat gym och stor matbutik. I närområdet finns även både vårdcentral och skolor. Längs med Gullbergsån finns fina promenadstråk och härliga solbryggor som är populära bland de boende i området.

Nya Gårda inbjuder till ett behagligt boende i nydanande Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta