Välkommen till

Hedtångsvägen 31B

1:a Nya Hovås

Härliga sällskapsytor med balkong & en naturlig avgränsning mot sovalkoven

Här bosätter du dig med inredning vald med både känsla för kvalitet och hållbarhet. Bostaden har en genomgående jordnära och välbalanserad färgsättning som ger en ombonad känsla. Öppen planlösning med bra disponering där sällskapsytorna har en naturlig avgränsning mot sovalkoven. De generösa fönsterpartierna ger bostadens 40 kvm ett naturligt ljus tillsammans med en känsla av rymd. Vyn mot den grönskande naturen medför ett vackert och rofyllt avtryck där man kan följa de skiftande årstiderna. Balkongen ger en luftig känsla och passar perfekt att möblera med loungemöbel, grill och växter som förhöjer trivseln.

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Matilda
assisterande mäklare
Matilda Ivarsson
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Matilda
assisterande mäklare
Matilda Ivarsson
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

När du kommer in i hallen möts du av ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna som förstärker de ljust cremegråfärgade väggarna och golvet kläs av klassisk mattlackad trestavsparkett i ek från Kährs. Bra förvaringsmöjligheter utgörs av en garderobslänga. Hallen öppnar upp sig mot sällskapsytan som har köket separerat från sällskapsytan.

Köket från Marbodal har vita släta skåpsluckor och en mörkgrå laminatbänkskiva vilket ger ett stilrent intryck till bostadens helhet. Köket utrustas med miljöklassade vitvaror i rostfritt som utgörs av induktionshäll, integrerad frånluftsfläkt, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, mikro i ergonomisk höjd samt kombinerad kyl & frys. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från LGG. Här finns det både förutsättningar och plats för matlagning som senare mynnar ut i trevliga hemmakvällar.

Vardagsrummet fogas samman med en sovalkov och tack vare sin storlek finns valmöjligheter med hur den skall möbleras. Här finns även möjlighet att skärma av för att avgränsa sovalkoven och få en rofylld plats för återhämtning. Bostaden får ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna och en stor tillgång är balkongen som har en rofylld vy mot naturen. För dig som önskar nyttja balkongen även under de svalare årstiderna finns möjlighet till inglasning, vilket är ett stort plus!

Det väl tilltagna badrummet har antracitgrå klinker och vitt kakel. Inredningen består av WC, vitt handfat i kommod, spegelskåp med integrerad belysning samt dusch från Mora med rundade glasdörrar. Tvättsektion med arbetsyta, bra skåpsförvaring och kombimaskin från Siemens.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Nya Hovås

Välkommen till Nya Hovås! Här, mittemellan vackra Amundö Marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat, växer denna nya och unika stadsdel fram. Den härliga blandningen av bostäder, butiker, caféer, restauranger och kontor gör att du har det mesta du behöver precis runt hörnet.

Arkitekturen i området bjuder på en fin dynamik genom varierande material på fasader, olika takhöjder och placeringar av huskroppar. Här är det lätt att trivas för såväl barnfamiljen som unga och äldre.

Närheten till naturen är påfallande med Sandsjöbackas populära naturreservat på kort avstånd. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. För den som föredrar salta bad finns flera mysiga badvikar på kort promenad- och cykelavstånd. Däribland är Hovås Kallbad, T-bryggan och Amundöarna populära utflyktsmål. För den golfintresserade finns Hovås legendariska golfbana Göteborgs Golfklubb på nära avstånd. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

Mycket goda kommunikationer in till Göteborgs centrum finns precis i anslutning till området.

Nya Hovås inbjuder till välbefinnande i ett unikt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta