Välkommen till

Stockholmsgatan 40Q

Stockholmsgatan 40Q
1:a Bagaregården

Väldisponerad enrummare i mysiga Bagaregården

Välkomna till Stockholmsgatan 40Q och denna mysiga etta med välplanerad planlösning. Här möts bevarade originaldetaljer med moderna bekvämligheter. Ljuset flödar genom lägenheten med ljusinsläpp från två väderstreck. De spröjsade fönstren tillsammans med breda lister skänker en hemtrevlig känsla. Det stora allrummet ger plats för både säng och soffmöbel med till hörande möblemang. Föreningen har en väldigt vacker och välskött innergård med trevligt grönskande omgivning där man kan grilla.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Du tar dig först genom den lummiga innergården till trappuppgången Q. Ett par steg in i bostaden möts du av en rymlig hall med plats för ytterkläder och förvaringsmöjligheter via originalgarderober. På golvet ligger tegelstensröd klinker som fortsätter ut i köket. Väggarna är vitmålade.

Ett härligt kök med delar av originalinredning blandat med nygammal inredning. Köket erbjuder mycket förvaring både upptill och nedtill. Profilerade luckor, massiv bänkskiva i trä och ovanför bänkskivan är det vitt kakel som stänkskydd. Här finns mängder med yta för matlagningsglädje och plats för flera personer intill fönstret. Den maskinella utrustningen består av, spis, ugn, fläkt, kyl och frys.

Ljust och luftigt allrum med flertalet möbleringsmöjligheter så som sovdel, soffhörna med tillhörande möblemang. Generös takhöjd, bevarade lister, trägolv och spröjsat fönster är några av de mysiga detaljerna i just detta hem.

Helkaklat badrum som nås ifrån hallen. Väggarna är klädda med blått kakel och på golvet ligger ljusgrå klinker. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegel, hyllor och dusch.

Välkommen på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Bagaregården

Småstadsidyll, storstadspuls och gröna oaser
I Göteborgs östra centrum ligger charmiga Bagaregården, en mysig pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Här finns en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I Bagaregårdens kvarter finns mysiga caféer och trevliga närbutiker. I intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finns ytterligare butiker, träningsställen, vårdmottagningar och apotek. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bland annat bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och fotbollsplaner.

Vill man ge sig ut i naturen ligger Göteborgs fina grönområden Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, badsjöar, motionsslingor och ridvägar. I området kring Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Bagaregården inbjuder till ett gemytligt boende i en av Göteborgs äldsta och mest genuina stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta