Välkommen till

Repslagaregatan 7B

Repslagaregatan 7B
3:a Masthugget

Fantastisk gaveltrea med optimalt läge

Varmt välkomna till trevliga och gemytliga Masthugget och Repslagaregatan 7B! Här finner ni en välplanerad bostad med sobert kök för hela familjen, två fina sovrum, en väl tilltagen hall där goda förvaringsmöjligheter finns samt ett socialt vardagsrum. Genomgående finner ni fina ytskikt i ljusa toner, ett härligt ljusinsläpp som präglar hela bostaden och det trevliga gavelläget gör att ni får ljus från tre väderstreck. I området har ni närhet till alla tänkbara bekvämligheter. Ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en möblerbar hall med gott om plats för en hallmöbel och avlastningsyta. Ett par steg in har ni två rymliga garderober som bidrar till generös förvaring. Genomgående ljusa väggar och ljust trägolv.

Sobert och fint kök från 2018 med gråa luckor och bänkskiva i komposit. Här erbjuds generös förvaring i såväl högskåp som lådor och en generös bänkyta att laga mat vid. Dem maskinella utrustningen består av fläkt, spishäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och inbyggd mikro samt kombinerad kyl och frys. Intill fönstret finner ni en given plats för matbord. Från ena köket har ni Älvsborgsbron i horisonten.

Trevligt och inbjudande vardagsrum som med enkelhet kan inredas med soffgrupp, tv-bänk, fåtölj samt övrigt möblemang efter behov och önskemål. Fönsterpartier släpper in härligt ljus som skapar rymd i rummet. Även här inne är väggarna målade i en ljus kulör.

Master bedroom är stort med plats för dubbelsäng, sidobord och förvaring i garderober.

Bostadens andra sovrum är även det rymligt och erbjuder plats för säng, skrivbord samt förvaring.

Badrummet är nyligen renoverat och är ljust och fräscht. Inredningen består av duschhörna, wc, spegel samt handfatskommod.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta