Välkommen till

Sjupundsgatan 35

Sjupundsgatan 35
2:a Högsbo

Välplanerad och nyproducerad tvåa med balkong

Välkomna till denna mysiga tvåa med låga avgifter, öppen och social planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet. Ekebäckshöjd är kvarteret för dig som vill ha närhet till både både stadspuls och lugnet vid vattnet. Redan i hallen möts ni av det generösa ljusinsläppet som präglar hela bostaden. Här erbjuds genomgående högkvalitativa vitvaror, genomtänkta färgval och ytskikt samt stora fina rum. En harmoni mellan helkaklat badrum, lugnt sovrum med fönster mot en lugn innergård och det härliga vardagsrummet med direkt utgång till den ljuvliga balkongen.

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Köksinredningen kommer från Ballingslöv med slätt utförande på luckor som går i en varmbeige ton. Med integrerad diskmaskin och köksfläkt samt inbyggd micro och ugn får du ett enhetligt uttryck, vilket ramas in av bänkskivan i vitt laminat med underlimmad diskho och en induktionshäll. Köksblandaren kommer från Mora och vitvarorna från Whirlpool. Ljus ekparkett på golv och målade väggar i vitt. Bostadens inredningskoncept är både tidlöst och klassiskt.

Badrumsgolvet, med komfortvärme, läggs i varmbeige klinker. Väggarna kaklas med vita, matta, stående kakel i måtten 97x297 mm. Vit kommod från Ballingslöv, ovan sitter en spegel med ljuskant av LED-belysning. Golvstående wc-stol, toalettpappershållare, handdukshängare samt handdukstork i matt svart utförande. Raka duschväggar med svarta detaljer från Svedbergs och även rostfri blandare från Svedbergs, samt vitt tvättställ från Ballingslöv. Tvättdel enligt ritning med väggskåp och laminatbänk.
Tvätthörna med väggskåp och laminatbänk samt kombimaskin från Whirlpool.

Sovrummet fylls med ljus från det stora fönstret som vetter mot innegård i söderläge. Rummet rymmer med enkelhet en större dubbelsäng med tillhörande nattduksbord på vardera sida.
Vid hallen finner vi anslutningen till separat klädkammare/förråd.
Ljus ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Här bor du lugnt och centralt med både Slottsskogens och Änggårdens vackra natur på cykelavstånd. Goda kommunikationer med buss utanför dörren och bekvämt avstånd till storstadspulsens vimmel. I området finns både gym och närbutik i form av Ica Nära och när detta kvarter står klart finns också lokaler för restaurang eller caféverksamhet och mindre butikslokaler som bidrar med mervärde på hemmaplan.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Högsbohöjd
I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta