Välkommen till

Stapelbädden 9

Stapelbädden 9
3:A LINDHOLMEN

Härlig frontviewtrea i gavelläge med oslagbar utsikt över Göta Älv & Älvsborgsbron

Högst upp i huset med en oslagbar utsikt över Göta Älv och Göteborgs magnifika hamninlopp finner ni denna fantastiska gaveltrea i ett maritimt och bilfritt område. Brf Lindholmsdockan som är en av landets få privata marinor, där du kan kombinera boende med båtliv, ger en unik omgivning och de livfulla kajerna skapar en känsla av skärgårdsidyll. Allt detta paketerat i en mycket fin förening med god ekonomi och alla tänkbara faciliteter. Fina möjligheter till garage och båtplats precis utanför bostaden. Det finns även sjöbodar som vid tillfällen kan finnas tillgängligt att köpa för bostadsföreningens medlemmar. Boendet ligger centralt på många vis och området erbjuder flera bra möjligheter till barnomsorg, skolor på olika nivå inom gångavstånd, även högskolor. God kontakt med staden på fastlandet genom färjeförbindelser och många busslinjer. Vill man så klarar man sig helt utan bil, du har ett färjeläge runt knuten. Det finns dock garage som nås via hissen, samt boendeparkering. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Stora viktiga utvecklingsföretag finns i grannskapet (Volvo, Ericsson och Geely) samt även klustret Lindholmen Science Park och här byggs bland annat Karlatornet.

Båtplats finns att överta för 50.000:- Årsavgiften för båtplatsen är endast 1000:- Det kommer även byggas fler sjöbodar för den som är intresserad.

Föreningen erbjuder faciliteter såsom övernattningslägenhet, bastu, festlokal, hamngarage, verkstad, cykelgarage samt uteplatser för samkväm och grillning.

Läs hela beskrivningen
Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

HALL

Innanför ytterdörren möts man av en entré som leder en vidare in i bostaden. Golvet i entrén kläs av klinker med golvvärme som sedan övergår till ekparkett. Härifrån nås en klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

VARDAGSRUM

Underbart generösa och inbjudande sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning med fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Härifrån har man en oslagbar utsikt mot älven från fyra fönster tack vare det optimala gavelläget. Här kan man inreda med stor soffgrupp, matsalsbord och övrig inredning. Genomgående ekparkett.

KÖK

Köket från som renoverades 2017 erbjuder plats för både matlagning och umgänge tack vare den sociala planlösningen. Köksinredningen från Vedum i solid ek kombineras med bänkskiva i kvartskomposit och kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn (varmluft), integrerad micro och diskmaskin samt kyl med frys med ismaskin och kylt vatten. Här finns även en vinkyl samt en köksö för sociala tillställningar. Golvet har klinkers med golvvärme

BALKONG

I anslutning från köket nås bostadens balkong i perfekt västerläge med oslagbar utsikt över Göta Älv och Älvsborgsbron. Solnedgångarna här är magiska och båtlivet samt kajen utanför skapar en känsla av skärgårdsidyll trots det centrala läget.

SOVRUM 1

Lägenhetens största sovrum som nås från vardagsrummet finns gott om plats för en stor dubbelsäng och arbetshörna om man så önskar. Här finns även platsbyggda garderober. Lugnt gårdsläge med rogivande grönska utanför fönstret.

SOVRUM 2

Bostadens andra sovrum nås från hallen, även detta rum erbjuder gott om plats för en stor dubbelsäng, arbetshörna samt en hel garderobsvägg om man önskar. Lugnt gårdsläge med rogivande grönska utanför fönstret.

BADRUM

Badrummet som renoverades 2020 har kaklade väggar i vitt med matchande från klinkers på golv även här finns golvvärme. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork, dusch samt badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lindholmen

På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta