Välkommen till

Kvarnbygatan 31

2:a Mölndal Kvarnbyn

Unik lägenhet med stora sällskapsytor & en egen oas i sydvästläge

Den här bostaden sticker ut med sin tydliga karaktär och utformning för de sociala tillställningarna. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum har väl tilltagna sällskapsytor med en generös takhöjd på 2.60 m som inger en känsla av rymd. De stora fönsterpartierna från golv till tak ger ett härligt ljusinsläpp som återspeglar en målning av naturens skiftande årstider. Den grönskande naturen ombonar och sprider en rofylld känsla till ert nya hem. Bostaden har en väl tilltagen balkong som nås från två håll och som övergår till en anslutande uteplats i sydvästläge. Balkongen är en alldeles underbar tillgång när vännerna är på besök för att klinga några glas och njuta av den ljumna sommarkvällen.
Välkomna till den sydvästra sluttningen vid Kvarnbyn!

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Redan i hallen ges en överblick av den inbjudande planlösningen. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter som utgörs av kappavhängning med tillhörande sittplats som kompletteras av en garderobslänga vilket ger en bra funktion.

Bostaden har en genomtänkt färgsättning i välbalanserade jordnära toner på både snickerier och väggar. Färgvalen kompletteras med en bomullsvit pigmenterad askparkett från Kährs som är genomgående för bostaden. Den öppna planlösningen kompletteras med en takhöjd om ca. 2.60 m och stora fönster från golv till tak samt ljusinsläpp från två väderstreck vilket inger en känsla av rymd. Här finns det valmöjligheter till er möblering och inredning som disponeras efter sin sociala karaktär, vilket genomsyrar hela bostaden. Kanske blir drömmen om ett middagsbord med 8 sittplatser sann?
I anslutning finns utgången till den stora balkongen som är trällagd och har en anslutande uteplats med stenlagd skiffer i sydvästläge, vilket ger ett naturnära intryck. Här inreder ni med både loungemöbler, middagsbord, grill och växter som ombonar.

Köket från Marbodal har släta luckor i en harmonisk färgsättning som dekoreras med avlånga rostfria beslag. Praktisk utformning skapar bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor på bänkskivan som belyses av spotlights integrerat i överskåpen. Med integrerade vitvaror skapas ett smakfullt och stilrent intryck till köket. Vitvarorna från Siemens utgörs av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn samt mikro i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys i fullhöjd samt kolfilterfläkt från LGG.

Sovrummet är till sin fördel placerat med ett avskilt läge från sällskapsytorna, vilket upplevs privat och genomtänkt. Med en separat utgång till balkongen skapas en luftig känsla och rofylld vy mot grönskan. Bra förvaring finns i en klädkammare som även har plats för en arbetshörna. Rummet har en bra disposition och kan kompletteras med ytterligare förvaring som utgörs av garderober.

Badrummet inreds i stilrena tidlösa färgval och utgörs av vitkaklade väggar som bryts av med antracitfärgad klinker. Inredningen består av WC, duschhörna med dörrar i klarglas och takdusch, handfatskommod, spegel med belysning , handdukstork och skåpsförvaring. Det finns naturligtvis en tvättsektion där tvättmaskin och torktumlare från Siemens är placerade under arbetsbänken och skåpsförvaring från Marbodal ovanför. En frihet att slippa anpassa sin vardag efter tvättider även om möjligheten finns att utnyttja tvättstudion.


Övrigt:
2019
- Bytt till takdusch.
- Trätrall på balkong.
2022
- Målning av samtliga rum.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till populära Kvarnbyn i Mölndal! Här har det under de senaste åren skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället samt södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Området skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

I Kvarnbyn bor man med bekvämt avstånd till det mesta. I närområdet finns bland annat bageri och restaurang och till Mölndals innerstad, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och caféer, är det promenadavstånd. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum, tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Stensjön är ett populärt naturområde nära Kvarnbyn. Här finns härliga promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser. Även naturområdet runt Gunnebo slott med sin vackra park och goda närproducerade mat erbjuder grönska och motionsspår.

Här i Kvarbyn finns alla förutsättningar att trivas!

Karta