Välkommen till

Anna Lesselsgatan 6B

Anna Lesselsgatan 6B
3:a Centrala Hisingen -Välkomna till en välplanerad trea om 65 kvm med balkong i soligt läge

Accepterat pris! Med fritt och insynsskyddat läge ligger denna kvadratsmarta trea med fönster i två väderstreck. Lägenheten har stort kök, rymligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen, bra planerade sovrum med stort fönster som bidrar med rikligt ljusinsläpp samt helkaklat badrum. Bostaden är i visst renoveringsbehov. Till lägenheten hör även både vindsförråd och källarförråd.

Här erbjuds ett boende som har många faciliteter i direkt närhet. Spårvagnen tar femton minuter in till Nordstan. Lundbybadet med dess simhall och gym ligger några minuters promenadväg bort. Göteborgs största parkområde, Slätta Damm, finns en kort promenad från bostaden och på helgerna kan man strosa ner till Saluhallen vid Kville för att inhandla diverse delikatesser. Välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostadens 65 kvm disponeras enligt följande:

Ni välkomnas av en stor hall med praktisk klädkammare. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är tapetserade i en ljus tapet. Till vänster ligger bostadens kök med plats för matbord för fyra till sex personer.

Köket har köksinredning i vitt med vitrinskåpsdel som kombineras med bänkytor i eklaminat och ovan sitter ett ljust kakel. Utrustningen är i vitt utförande och består av hällspis, fläkt, samt kombinerad kyl med frys. Golvet kläs av linoleummatta och väggarna är tapetserade med en ljus tapet. Två fönster bidrar med mycket ljusinsläpp.

Vardagsrummet är stort och här ligger en fiskbensparkett och väggarna är tapetserade i ljus tapet. Gott om plats för soffgrupp och mediamöbel. Härifrån når man även bostadens balkong.

Båda sovrummen har plats för dubbel alt enkelsäng och arbetshörna. I det ena sovrummet finns en klädkammare och i det andra en garderob. På golven ligger ett laminatgolv och väggarna är tapetserade.

Bostaden är i visst renoveringsbehov.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta