Välkommen till

Svängrumsgatan 65

Svängrumsgatan 65
2:a Flatås

Högst upp med slående utsikt över Flatås

Oavsett om du vill njuta av ett insynsskyddat boende eller koppla av i solen, då är den här bostaden klockren! Högst upp i huset finns den här stilrena bostaden som inger en unik känsla med vidsträckt utsikt över Flatås. Med fönster i två väderstreck ges ett rikligt ljusinsläpp till den moderna interiören som blandas upp och balanseras väl till den dova färgsättningen som ombonar bostadens 47 kvm. Detta skapar omedelbart en hög trivselfaktor oavsett om ni har en traditionell eller modern inredningsstil. Från sällskapsytan nås den möblerbara balkongen i västerläge som blir en perfekt tillgång under sommaren. Sovrummet har en genomtänkt placering från sällskapsytan vilket är en bra förutsättning för rofylld sömn.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Redan i hallen ges en inbjudande känsla för bostaden. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter som utgörs av kappavhängning och kompletteras av en garderobslänga som är målad i samma färg som väggarna, vilket är både snyggt och funktionellt.

Köket från Vedum ger ett enhetligt intryck med mörkgråa ramluckor och har förvaringsmöjligheter som utgörs av över- och underskåp. Middagarna kan tillagas med en social samhörighet för gästerna vilket skapar en hög trivselfaktor. Köket har en bra funktion och inreds med rostfria vitvaror från Siemens och utgörs av induktionshäll, varmluftsugn och mikro i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Vardagsrummet har en bra utformning som underlättar i valet med möblering. Fönster i två väderstreck ger ett rikligt ljusinsläpp över sällskapsytorna som även har utgång till den möblerbara balkongen. Här inreder ni med loungemöbel, grill och växter som ombonar medan ni njuter av soltimmarna - en utmärkt tillgång under sommartid!

Med en avskild placering från sällskapsytorna skapas förutsättningarna för en god återhämtning i sovrummet. Här finns bra förvaringsmöjligheter som utgörs av en garderobslänga målad i samma färg som väggen.

Badrummet är inrett med vitt kakel, antracitgrå klinker och gråmålat tak vilket förstärker det mysiga intrycket. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med integrerad belysning samt dusch med dörrar i klarglas. Bra skåpsförvaring ovanför arbetsbänken som kompletteras med en kombimaskin från Siemens.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Flatås

Bekvämt boende nära både grönska och cityliv


I Flatås bor man funktionellt och trivsamt nära såväl Göteborgs centrum som havet. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Med både Axel Dahlströms Torg och Frölunda Torg på nära håll, är utbudet av butiker, matställen och träningsställen stort. På Frölunda Torg finns även ett populärt kulturhus med bibliotek, simhall och teater. Ytterligare två köpcentrum i närheten är Högsbo 421 och Sisjöns industriområde.

I den populära Flatåsparken finns bland annat lekplats, olika bollplaner, utegym och platser för vila och återhämtning. Vackra naturområden finns även i intilliggande Änggårdsbergen, som erbjuder allt man kan önska sig för att uppleva naturen, samt Ruddalens stora grön- och motionsområde.

Kommunikationerna till och från Flatås är mycket goda och från de stora knutpunkterna Marklandsgatan och Frölunda Torg finns många buss- och spårvagnslinjer att välja mellan. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar. Om du hellre vill in till stan så tar fina cykelvägar genom Slottsskogen dig in till Linnéplatsen på drygt 10 minuter.

Flatås inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta