Välkommen till

Sjupundsgatan 43

Sjupundsgatan 43
3:a Högsbohöjd

Stilren genomgångstrea med balkong i ett högt och fritt läge

Högst upp i huset med ett svårslaget läge finner ni denna genomtänkta och smakfulla trea med fönster i två väderstreck och en underbar balkong med slående utsikt. Ett modernt, nyproducerat boende med tidlös färgsättning, stilren inredning och vitvaror av högsta kvalité. Här erbjuds en välplanerad planlösning, öppna sällskapsytor med härlig rymd och rikligt med ljusinsläpp, två generösa sovrum, klädkammare som rymmer det mesta samt ett rymligt badrum med egen tvättstation. Ett trivsamt hem med allt man kan önska i ett växande område med kommunikation precis utanför dörren och närhet till så väl Slottskogen och Ruddalens lugna naturområden som till innerstaden och stadspulsen.

Föreningen Brf Eken är byggt med grundtankar om hållbarhet och gemenskap där boendet är en naturlig mötesplats. Med koncept såsom co-living, tvättlounge med Wi-Fi, väl tilltagna utrymmen, verkstadshörna, bil- och cykelpool samt en gemensam takpark med fantastisk utsikt där nu kan plugga, jobba, grilla, spela boule, läsa böcker, odla, gymma, sola eller ha picknick tillsammans med så väl vännerna som grannarna.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Högsbohöjd

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta