Välkommen till

Beryllgatan 30

1,5:a Tynnered

Stilren välplanerad bostad med balkong i fritt läge

Högst upp i huset i en populär bostadsrättsförening med närhet till hav, natur och stad finner ni denna väldisponerade pärla. Här erbjuds en öppen planlösning, genomgående ljusa ytskikt, vackra parkettgolv och stora fönsterpartier som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Stilrent kök i en klassisk färgskala med goda arbetsytor och i direkt anslutning till bostadens härliga balkong i ett högt och fritt läge. Vardagsrummet är väl tilltaget och därmed en ypperlig plats för umgänge i goda vänners lag. Vidare erbjuds genomgående rymliga ytor, ett rofyllt sovrum, helkaklat tidlöst badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt klädkammare som utöver förvaring går att inreda som exempelvis kontor. Ett extra plus är att parkeringsplats ingår i avgiften. Välkomna till ett hem att trivas i!

Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Tynnered

I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta