Välkommen till

Ostgatan 4

Ostgatan 4
4:a Kallebäck

Ljus och välskött fyra med inglasad balkong

Välkomna till Kallebäck och Ostgatan! Här presenteras nu en ljus och fräsch fyrarummare på sjätte våning med otrolig härlig utsikt över området. Här fås tre bra sovrum, ett stilrent kök med diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum samt en inglasad balkong belägen med söderläge. Här bor du i en stor och stabil HSB-förening där bredband ingår i avgiften. Föreningen har flera gemensamma ytor och lokaler samt goda parkeringsmöjligheter både i garage och utomhus.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en stor och rymlig hall med gott om förvaringsutrymme i flera garderober med skjutdörrar. Golvet täcks av ett praktiskt och fint bohusländskt granitgolv med golvvärme och väggarna är vitmålade.

Med öppen anslutning från hallen nås bostadens kök som är renoverat i stilrena materialval. Skåpen täcks av vita, släta, köksluckor (ommålade 2019) och ovan den mörka bänkskivan i laminat sitter ett vitt kakel (kaklat 2019). Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin (från 2022), varmluftsugn, fläkt, integrerad mikrovågsugn samt spishäll. Här ryms dessutom ett matbord med plats för minst fyra. Väggarna är vitmålade och golvet är ett ljust laminatgolv.

Bostadens badrum är helkaklat i ljusgrått klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med bekvämligheter i form av golvvärme och en ny tvättmaskin från 2022. Här finns dessutom dusch med glasväggar, handdukstork, handfat med underliggande kommod och spegelskåp samt en vägghängd WC.

Lägenheten erbjuder tre bra sovrum varav ett masterbedroom med plats för dubbelsäng och två mindre sovrum. I ett av de mindre sovrummen finns en rymlig klädkammare och i det andra en praktisk skjutdörrsgarderob. I alla sovrum är väggarna målade och golven täcks av en fin ekparkett.

Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matbord. Även här täcks golvet av en ekparkett och väggarna är målade i vitt. Härifrån nås den inglasade balkongen med sol under större delen av dagen.

I december 2019 målades alla ytskikt i lägenheten om och samtidigt så byttes samtliga innerdörrar ut, även entrédörren byttes till en ny brandsäker säkerhetsdörr.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kallebäck
Kallebäck är ett stadsnära område som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består av välhållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen i kombination med toppmoderna höghus. Kallebäck är i en expansiv fas där stor utveckling kommer ske framöver vilket gör det till en attraktiv stadsdel.

Här bor man med närhet till bekvämligheter och vardaglig service. I området finns bland annat en stor mataffär, servicebutik, restauranger, gym, pizzeria, vårdcentral och apotek. Det finns även en ny skola och förskola. I stadsdelsutvecklingen ingår även ett torg med restauranger, kaféer och butiker samt den nya parken Terrassparken.

På kort promenadavstånd finns bland annat Delsjö Golfklubb och Golfkrog samt Delsjöområdet med vidsträckta skogar och badsjöar. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kommunikationerna är utmärkta och området trafikeras av flera busslinjer med täta turer. Med buss tar man sig in till Korsvägen på cirka tio minuter. Det är även bekvämt cykelavstånd till hela city.

Kallebäck erbjuder den perfekta kombinationen för den som vill bo naturnära och samtidigt ha nära till vardaglig service och stadspuls. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta