Välkommen till

Ostgatan 4

4:a Kallebäck

Ljus och välskött fyra med inglasad balkong

Välkomna till Kallebäck och Ostgatan! Här presenteras nu en ljus och fräsch fyrarummare på sjätte våning med otrolig härlig utsikt över området. Här fås tre bra sovrum, ett stilrent kök med diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum samt en inglasad balkong belägen med söderläge. Här bor du i en stor och stabil HSB-förening där bredband ingår i avgiften. Föreningen har flera gemensamma ytor och lokaler samt goda parkeringsmöjligheter både i garage och utomhus.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en stor och rymlig hall med gott om förvaringsutrymme i flera garderober med skjutdörrar. Golvet täcks av ett praktiskt och fint bohusländskt granitgolv med golvvärme och väggarna är vitmålade.

Med öppen anslutning från hallen nås bostadens kök som är renoverat i stilrena materialval. Skåpen täcks av vita, släta, köksluckor (ommålade 2019) och ovan den mörka bänkskivan i laminat sitter ett vitt kakel (kaklat 2019). Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin (från 2022), varmluftsugn, fläkt, integrerad mikrovågsugn samt spishäll. Här ryms dessutom ett matbord med plats för minst fyra. Väggarna är vitmålade och golvet är ett ljust laminatgolv.

Bostadens badrum är helkaklat i ljusgrått klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med bekvämligheter i form av golvvärme och en ny tvättmaskin från 2022. Här finns dessutom dusch med glasväggar, handdukstork, handfat med underliggande kommod och spegelskåp samt en vägghängd WC.

Lägenheten erbjuder tre bra sovrum varav ett masterbedroom med plats för dubbelsäng och två mindre sovrum. I ett av de mindre sovrummen finns en rymlig klädkammare och i det andra en praktisk skjutdörrsgarderob. I alla sovrum är väggarna målade och golven täcks av en fin ekparkett.

Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matbord. Även här täcks golvet av en ekparkett och väggarna är målade i vitt. Härifrån nås den inglasade balkongen med sol under större delen av dagen.

I december 2019 målades alla ytskikt i lägenheten om och samtidigt så byttes samtliga innerdörrar ut, även entrédörren byttes till en ny brandsäker säkerhetsdörr.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kallebäck

Kallebäck är ett trivsamt, stadsnära område i utkanten av Örgryte som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne. Läget är centralt med närhet till både Mölndals centrum och Göteborgs södra centrum.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består till stor del av väl¬hållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen men det har också uppförts flera toppmoderna höghus. Kallebäck är dessutom ett område som fortfarande är under stor utveckling.

Promenad- och cykelvägar går genom området, likaså busslinje 50. På andra sidan leden, utmed Mölndalsvägen, ligger flera stormarknader, träningsställen och restauranger.

Runt Kallebäck finns vidsträckta skogar med härliga ytor för motion och rekreation samt badsjöar. Alldeles runt hörnet ligger Delsjöns golfbana som är en mycket vacker park- och skogsbana. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kallebäck inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta