Välkommen till

Beryllgatan 36

Beryllgatan 36
3:a Tynnered

Smakfull välplanerad genomgångstrea med balkong i högt fritt läge

Högst upp i huset finner ni denna väldisponerade genomgångstrea som erbjuder genomgående rymliga ytor, smakfulla materialval, ett otroligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt en härlig balkong i soligt sydvästläge. Köket är fullutrustat och välrenoverat i en stilren design och färgskala. Bostadens vardagsrum är väl tilltaget med en härlig rymd och fri utsikt, här finns plats för både soffgrupp och matgrupp vilket gör rummet till den ultimata platsen att samla familj och vänner. Vidare erbjuds två generösa och rofyllda sovrum samt ett modernt helkaklat badrum med ett härligt badkar som ger guldkant till vardagen. Här bor ni i en omtyckt bostadsrättsförening med närhet till hav, natur och stad. I närområdet finns alla bekvämligheter så som goda kommunikationer, livsmedelsbutik, gym och förskola. Ett extra plus är att parkering ingår i avgiften. Välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig, möblerbar hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter via flera garderober. På golvet ligger slitstark, praktisk klinker och väggarna är ljusa.

Bostadens vardagsrum är väl tilltaget med härligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Här finns gott om plats att inreda med flera olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa och matsalsbord. Vardagsrummet nås från både köket och hallen vilket skapar en social planlösning och en härlig rymd. På golvet ligger vackert parkettgolv och väggarna är ljusa med en effektfull fondvägg.

Trivsamt och ljust fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Stilren färgsättning med köksinredning i vitt, mörkt kaklat stänkskydd och bänkskiva i massivt trä. Den maskinella utrustningen utgörs av spishäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, mikro samt kyl och frys i fullhöjd. Golvet kläs av svart klinker och väggarna är ljusa. Invid det generösa fönsterpartiet ryms en matplats. Härifrån nås även bostadens skyddade balkong som har ett högt och soligt sydvästläge.

Bostaden erbjuder två sovrum som båda är generöst utformade och lugnt belägna utan insyn. Det större sovrummet nås via vardagsrummet och har plats för dubbelsäng tillsammans med övrig möblering samt goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Golvet kläs av parkett och väggarna har ljus tapet. Ett stort fönsterparti bidrar med ljusinsläpp.

Det andra sovrum nås via köket. Här finns också gott om plats för säng, skrivbord och förvaring. Väggarna har en ljus tapet och parkettgolv.

Stort stilrent badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2011. Badrummet har klinkergolv i svart med helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, generös handfatskommod, spegel, handdukstork och ett skålformat badkar med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett fönster bidrar med dagsljus och vädringsmöjlighet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tynnered
I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta