Välkommen till

Lindholmshamnen 23

Lindholmshamnen 23
1:a Lindholmen

Modern etta med bra planlösning och stor balkong

Kvadratsmart etta med stor balkong och utsikt över vattnet i hamninloppet. Med Karlatornet som granne andas kvarteret ett modernt Lindholmen. Genomgående stilrena materialval och sober färgsättning som ger er en naturlig bas att inreda till. Bostaden erbjuder kvalitet in i minsta detalj och generös förvaring. Stilrent kök från Vedum med kvalitativa vitvaror, trevlig planlösning där vardagsrummet blir den naturliga samlingsplatsen, ett modernt badrum med tvättmaskin som förenklar vardagen. Ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

Bostadens 24 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Välkomnande och ljus hall tack vare den öppna planlösningen som låter ljuset flöda fritt. Goda förvaringsmöjligheter och plats för avlastningsmöbel. Vitmålade väggar och ljus parkett på golven är genomgående för bostaden.

Rakt fram från hallen finner ni i det härliga vardagsrummet i öppen planlösning till köket. Här blir det en naturlig samlingsplats för vänner och familj, antingen via soffgruppen eller runt matsalsbordet. De ljusa ytskikten ger en stilren bas att inreda efter. Ett kliv och och den generösa balkongen nås. Här ute kan ni både ha loungegrupp samt bord med stolar och sitta ned och njuta av den magiska utsikten över hamninloppet.

Vardagsrummet och köket går i en öppen planlösning. Köket är välplanerat och stilrent i vitt med släta luckor från Vedum. Gott om förvaringsmöjligheter både via över – och underskåp samt god arbetsyta som bjuder in till härlig matlagning. Till den vita köksinredningen har det valts rostfria beslag, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel på väggen. Vitvarorna består av induktionshäll, köksfläkt, inbyggd mikro och ugn i bra arbetshöjd, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Infällda spotlights ovan bänkskivan och stora fönster som ger fint ljusflöde.

Det helkaklade badrummet har vitt kakel på vägg och ljust klinker på golv med underliggande golvvärme. Inredningen består av WC, handfat i vitt med kommod och ovansittande spegel, duschhörna med vikbara väggar i glas och en egen tvättavdelning bestående av tvättmaskin samt torktumlare. Ovan har ni arbetsbänk och förvaringsskåp.

Ett tillhörande källarförråd finns i källaren.

Lindholmshamnen är ett dynamiskt område med både parkstråk, kontor och bostäder. Inbäddat i grönska, bara ett stenkast från vattnet och kajen. Här finns bra kommunikationer med både buss och båt. Vid Lindholmspiren går Älvsnabben, gratisbåten med skytteltrafik till Rosenlund vilket gör att man når Järntorget på 10 minuter. Med buss kommer du till Brunnsparken på 9 minuter och Frölunda Torg på 19 minuter. Inom ett par år beräknas även den nya linbanan vara färdig och hållplatsen kommer att ligga bara ett stenkast hemifrån. I närheten finns också all den service man kan tänkas behöva, ICA Kvantum, apotek och bagerier inom 10 minuter gångavstånd. Eriksbergs köpcentrum, förskolor, skolor, lekplats, bibliotek, restauranger ligger inte heller långt bort. På andra sidan allén byggs även Karlastaden som kommer ge Göteborg ett nytt landmärke.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lindholmen
På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!