Välkommen till

Marklandsgatan 55

2:a Högsbo

Smakfullt renoverad genomgångstvåa med inglasad balkong

Välkomna till denna välplanerade tvåa med fönster i två väderstreck! En ljus och rymlig bostad som renoverats med genomgående smakfulla material- samt färgval. Här erbjuds väl tilltagna sociala ytor, fullutrustat kök med goda arbetsytor, stort sovrum med vacker ribbvägg och heltäckningsmatta samt goda förvaringsutrymmen via inbyggda garderober. Här erbjuds dessutom en inglasad balkong i härligt västerläge med en fri vy över grönområde. En underbar plats där du kan njuta av solen större delen av dagen, dessutom långt in på hösten tack vare skjutbara glaspartier som förlänger balkongsäsongen. Detta är lägenheten för dig som vill bo i ett rofyllt område med närhet till både innerstadens puls, gröna lungor samt klippor och hav. Goda förbindelser med buss och spårvagn finns på en kort promenads avstånd från porten.

Läs hela beskrivningen
Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möts man av en ljus och väldisponerad hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i rymliga platsbyggda garderober. Väggarna är målade i grått och på golvet ligger en svart slitstark parkett som sedan övergår i ekparkett.

Ett par steg in till vänster finner ni det sociala och inbjudande vardagsrummet. Här erbjuds flera möbleringsalternativ med såväl soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang efter önskemål och behov. Stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp. Väggarna är målade i grått och på golvet ligger en ekparkett Härifrån har ni direkt utgång till bostadens rymliga balkong med gott om plats för loungemöbler och en grönskande utsikt. Balkongen är inglasad med justerbara glaspartier vilket gör den till den ultimata platsen så väl på sommaren som långt in på hösten.

Bostadens kök är nyrenoverat, fullutrustat och modernt i en stilren och effektfull färgskala. Köksluckor i en beige ton bryts av med svarta detaljer och en bänkskiva samt stänkskydd i grå stenimitation. Här ges goda förvaringsmöjligheter bakom skåp och lådor och den generösa bänkskivan skapar goda arbetsytor. Intill det härliga fönstret finns en självklar plats för ett större matbord för härliga middagar med vänner och familj. Den maskinella utrustningen utgörs av kolfilterfläkt, induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. En extra lyx i bostaden är den inbyggda vinkylen med ställbar temperatur. Ljusa målade väggar och snygg samt praktisk svart parkett på golvet.

Sovrummet är rofyllt och harmoniskt med en härlig grå heltäckningsmatta, gråa väggar och stort ljusinsläpp som ger ljus och rymd åt såväl rummet som resten av lägenheten. Vacker ribbad träpanel på väggarna skapar en härlig hotellkänsla till detta rum som har gott om plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och sandfärgat klinkergolv. Inredningen utgörs av wc, handfat med kommod, spegel med bakomliggande belysning, duschhörna med vikbara dörrar i mörkt glas samt tvättmaskin.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Högsbo

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta