Välkommen till

Regnvädersgatan 3

Regnvädersgatan 3
3:a Biskopsgården

Välplanerad trea med två balkonger

Hjärtligt välkomna till denna välplanerade trea med två inglasade balkonger i naturnära Biskopsgården. Delar av lägenheten har ett äldre skick så här finns möjlighet att sätta sin egna prägel! Däremot är badrummet stambytt och renoverat i en smakfull stil, här finns även tvättmaskin som förenklar vardagen. Effektiva ytor med god förvaring, trivsamma sällskapsytor och generösa fönsterpartier. Bredband via fiberanslutning från Telenor ingår i avgiften.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning


HALL
Gott om plats för avhängning och direkt till höger nås en stor klädkammare.

KÖK
Linoleummatta och tapetserade väggar. Köksinredning i ljust trä med rostfri bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Köksutrustningen består av spis, fläkt, samt kyl/frys. Matplats vid fönstret för minst 4-6 personer.

VARDAGSRUM
Parkettgolv i fiskbensmönster och ljusa väggar. Plats för soffa med tillhörande möblemang. Utgång till inglasad balkong.

SOVRUM 1
Plastmatta i parkettimitation och tapetserade väggar. Plats för säng och förvaring. Från rummet nås balkongen.

SOVRUM 2
Plastmatta i parkettimitation och tapetserade väggar. Plats för dubbelsäng och förvaring. Från rummet nås balkongen.

BADRUM
Grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt och delvis grått i duschen. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch med glasväggar samt tvättmaskin. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.


Här är omgivningarna trivsamma och det mesta man kan önska finns i närheten. I närområdet ligger flera skolor samt Vårväderstorget med bland annat Willys och vårdcentral. Här bor ni i en grön stadsdel med fina friluftsområden som Svarte Mosse där ni finner ett flertal leder och naturstigar samt Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde. Kommunikationerna är goda då flera spårvagnar snabbt tar er in till centrum. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Norra Älvstranden och Chalmers Lindholmen.

Välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Biskopsgården

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Biskopsgården är en naturskön citynära förort till Göteborg som till största del bebyggdes under 1950-1960 talet. Området är uppbyggt kring tre större torg; Friskväderstorget, Vårväderstorget och Länsmanstorget. Bebyggelsen är till stor del belägen i höglänt terräng och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster. Biskopsgården är känt för sina fina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen kring Store Vette. Biskopsgården ligger ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg och nås med flera spårvagnslinjer. I området finns ett rikt föreningsliv samt flera förskolor och grundskolor i årskurs F-9. Biskopsgården har en mångfald av kultur och språk vilket utmärker stadsdelen.
Karta