Välkommen till

Badvädersgatan 15

3:a Biskopsgården

Välplanerad trea & inglasad västerbalkong högt upp i huset

Välkomna till Badvädersgatan 15 och denna välplanerade trea med trevlig planlösning, fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt en inglasad balkong i västerläge som man kan njuta av under stora delar av året. Vardagsrummet vetter mot väster medan köket och sovrummen vetter mot öster och härligt grönskande omgivningar. Lägenheten är i äldre skick med visst renoveringsbehov så här har ni möjlighet att skapa ett hem efter er personliga stil.

Föreningen erbjuder två gästlägenheter, samlingslokal, gym och bastu samtidigt som det är det perfekta seniorboendet med flera aktiviteter som syjunta, akvarellmålning, 60+ gymnastik, PRO-möten mm.

I norra Biskopsgården är omgivningarna trivsamma och det mesta man kan önska finns i närheten. I närområdet ligger flera skolor samt Vårväderstorget med bland annat Willys och vårdcentral. Här bor ni i en grön stadsdel med fina friluftsområden som Svarte Mosse där ni finner ett flertal leder och naturstigar samt Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde. Kommunikationerna är goda då spårvagn 5, 6 och 10 snabbt tar er in till centrum. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Norra Älvstranden och Chalmers Lindholmen.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter.

Generöst utformat vardagsrum som kan inredas med soffa och matsalsbord. Rummet präglas av fiskbensparkett i original samt rikligt ljusinsläpp från ett fönsterparti som sträcker sig längs ena väggen. Härifrån är det även utgång till lägenhetens inglasade balkong i västerläge.

Köket har köksinredning i vitt och trä med stänkskydd i ljust kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av häll, ugn, fläkt samt kyl och frys. Plastmatta och ljusa tapetserade väggar. Köket är välplanerat med goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor samt en trivsam matplats invid fönstret med grönskande utsikt.

Lägenhetens största sovrum kan inredas med dubbelsäng och arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i tre garderober. Plastmatta och ljusa tapetserade väggar. Insynsskyddat läge med utsikt mot grönska.

Innanför köket ligger det andra sovrummet som kan inredas med säng och arbetshörna. Här finns förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob. Även detta sovrum har ett insynsskyddat läge med utsikt mot grönska.

Helkaklat badrum i ljusa toner. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt dusch med draperi.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Biskopsgården

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Biskopsgården är en naturskön citynära förort till Göteborg som till största del bebyggdes under 1950-1960 talet. Området är uppbyggt kring tre större torg; Friskväderstorget, Vårväderstorget och Länsmanstorget. Bebyggelsen är till stor del belägen i höglänt terräng och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster. Biskopsgården är känt för sina fina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen kring Store Vette. Biskopsgården ligger ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg och nås med flera spårvagnslinjer. I området finns ett rikt föreningsliv samt flera förskolor och grundskolor i årskurs F-9. Biskopsgården har en mångfald av kultur och språk vilket utmärker stadsdelen.

Karta