Välkommen till

Beryllgatan 9

2:a Tynnered

Välplanerad genomgångstvåa med balkong högst upp i huset

Välkomna till en plansmart genomgångslägenhet om 2,5 rum med generösa sällskapsytor, ett härligt ljusinsläpp och balkong i eftertraktat sydvästläge. Trivsamt kök med gott om förvaring och plats för stora middagssällskap, generöst sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Lägenheten har en attraktiv planlösning med ett extra rum som fungerar som sovrum alternativt kontor vilket gör bostaden perfekt för paret som vill ha ett extra utrymme eller den lilla familjen. Ett extra plus är att p-plats ingår i avgiften. Helt enkelt ett hem att trivas i!

Grevegården är en populär HSB förening med fantastisk placering i naturskön miljö i västra Göteborg inom stadsdelen Tynnered. Här bor du med närhet till flertalet badplatser, båthamnar, strövområden, idrottsanläggningar, affärscentrum, skolor, dagis och med bra kommunikationer till hjärtat av Göteborg. Ica Fiskebäck ligger med gångavstånd till lägenheten. Med 50-bussen precis utanför tar ni er snabbt och enkelt till City via Järntorget, Brunnsparken och vidare förbi Korsvägen. Ett par hållplatser åt andra hållet når ni Frölunda Torg med sitt rika utbud.

Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Tynnered

I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet och naturen på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Fiskebäcksbadet för salta bad eller till Sjöbacka fritidsområde för härliga promenader bland sjöbodar och vacker natur.

Matinköpen sker smidigt på Ica Fiskebäck alldeles i närheten och till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig snabbt och enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Andra populära shoppingcentrum är Sisjön och köpcenter 421 som bara ligger några minuters bilfärd bort.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Även vårdcentral, BVC och apotek finns på nära avstånd.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta