Välkommen till

Ostgatan 2

Ostgatan 2
1:a Kallebäck

Renoverad etta med smart planlösning

Välkomna till Kallebäck och Ostgatan! Nu presenteras en optimalt planerad och renoverad etta med fransk balkong. Här fås ett nyrenoverat kök med diskmaskin, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och alldeles nyrenoverade ytskikt. Här bor du i en stor och stabil HSB-förening där bredband ingår i avgiften. Föreningen har flera gemensamma ytor och lokaler samt goda parkeringsmöjligheter både i garage och utomhus.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disponeras enligt följande:

Här välkomnas du in genom en hall med en garderob samt en rymlig klädkammare för förvaring. Väggarna är ljusa och golvet täcks av ett ljust, nyinlagt laminatgolv som sedan löper vidare genom hela bostaden.

Från hallen nås det fräscha badrummet som är helkaklat i vitt och golvet täcks av ett grått klinker. Här finns en ny tvättmaskin från Electrolux installerad, en handdukstork, handfat med underliggande kommod, vägghängd WC samt en dusch.

Allrumet präglas av ljus tack vare fönster i söderläge. Här ryms soffa med tillhörande soffbord, en säng samt ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Väggarna är nymålade i en ljus och behaglig nyans. Från rummet nås en fransk balkong för goda vädringsmöjligheter

I öppen anslutning från allrummet nås det nyrenoverade köket. De släta köksluckorna från IKEA går i en mörk grön nyans och den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande. Bänkskiva i ek och ovan denna sitter ett vitt kakel. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll med inbyggd fläkt samt kyl/frys.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kallebäck

Kallebäck är ett stadsnära område som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består av välhållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen i kombination med toppmoderna höghus. Kallebäck är i en expansiv fas där stor utveckling kommer ske framöver vilket gör det till en attraktiv stadsdel.

Här bor man med närhet till bekvämligheter och vardaglig service. I området finns bland annat en stor mataffär, servicebutik, restauranger, gym, pizzeria, vårdcentral och apotek. Det finns även en ny skola och förskola. I stadsdelsutvecklingen ingår även ett torg med restauranger, kaféer och butiker samt den nya parken Terrassparken.

På kort promenadavstånd finns bland annat Delsjö Golfklubb och Golfkrog samt Delsjöområdet med vidsträckta skogar och badsjöar. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kommunikationerna är utmärkta och området trafikeras av flera busslinjer med täta turer. Med buss tar man sig in till Korsvägen på cirka tio minuter. Det är även bekvämt cykelavstånd till hela city.

Kallebäck erbjuder den perfekta kombinationen för den som vill bo naturnära och samtidigt ha nära till vardaglig service och stadspuls. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta