Välkommen till

Ostgatan 2

1:a Kallebäck

Renoverad etta med smart planlösning

Välkomna till Kallebäck och Ostgatan! Nu presenteras en optimalt planerad och renoverad etta med fransk balkong. Här fås ett nyrenoverat kök med diskmaskin, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och alldeles nyrenoverade ytskikt. Här bor du i en stor och stabil HSB-förening där bredband ingår i avgiften. Föreningen har flera gemensamma ytor och lokaler samt goda parkeringsmöjligheter både i garage och utomhus.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disponeras enligt följande:

Här välkomnas du in genom en hall med en garderob samt en rymlig klädkammare för förvaring. Väggarna är ljusa och golvet täcks av ett ljust, nyinlagt laminatgolv som sedan löper vidare genom hela bostaden.

Från hallen nås det fräscha badrummet som är helkaklat i vitt och golvet täcks av ett grått klinker. Här finns en ny tvättmaskin från Electrolux installerad, en handdukstork, handfat med underliggande kommod, vägghängd WC samt en dusch.

Allrumet präglas av ljus tack vare fönster i söderläge. Här ryms soffa med tillhörande soffbord, en säng samt ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Väggarna är nymålade i en ljus och behaglig nyans. Från rummet nås en fransk balkong för goda vädringsmöjligheter

I öppen anslutning från allrummet nås det nyrenoverade köket. De släta köksluckorna från IKEA går i en mörk grön nyans och den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande. Bänkskiva i ek och ovan denna sitter ett vitt kakel. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll med inbyggd fläkt samt kyl/frys.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kallebäck

Kallebäck är ett trivsamt, stadsnära område i utkanten av Örgryte som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne. Läget är centralt med närhet till både Mölndals centrum och Göteborgs södra centrum.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består till stor del av väl¬hållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen men det har också uppförts flera toppmoderna höghus. Kallebäck är dessutom ett område som fortfarande är under stor utveckling.

Promenad- och cykelvägar går genom området, likaså busslinje 50. På andra sidan leden, utmed Mölndalsvägen, ligger flera stormarknader, träningsställen och restauranger.

Runt Kallebäck finns vidsträckta skogar med härliga ytor för motion och rekreation samt badsjöar. Alldeles runt hörnet ligger Delsjöns golfbana som är en mycket vacker park- och skogsbana. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kallebäck inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta