Välkommen till

Paradisgatan 25G

5:A GAMLA MASTHUGGET

UNIK LANDSHÖVDINGEFEMMA MED FANTASTISK INNERGÅRD PÅ MYSIG ADRESS

I hjärtat av Gamla Masthugget erbjuds nu en unik och charmig våning om fem rum med härligt ljusinsläpp och generös takhöjd som blir tongivande för detta trivsamma hem. Lågt belånad förening med mycket bra ekonomi.

Här möts ni av tidstypiska detaljer såsom radiatorer i gjutjärn, genomgående brädgolv och djupa fönsternischer. Stora luftiga rum bjuder in till sociala tillställningar och det smakfullt renoverade köket gör matlagningen till förnöjelse i goda vänners lag. Här finns det även optimala förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober samt komfort med två badrum som ger en vardagslyx och bekvämlighet. I föreningen finns både gästlägenhet, hobbyrum och en ljuvlig grönskande innergård med grill och utemöbler. Mysig adress med omedelbar närhet till såväl Slottsskogen, Linnégatans puls med restauranger & caféer samt busshållplats precis intill som tar er snabbt till city. Härifrån kan ni enkelt promenera till både centrum, Röda Sten och andra strövområden. Varmt välkomna!

Som boende i Brf Betel får man dessutom hyra ut sin lägenhet under 3 veckor per kalenderår!

Läs hela beskrivningen
Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en inredningsbar hall som leder en vidare in i bostaden. Hallen pryds av brädgolv och ljust målade väggar. Härifrån nås även ett av bostadens två badrum samt en klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Vidare in i hallen finns ytterligare en klädkammare som erbjuder god möjlighet till förvaring. Här finns även möjlighet att koppla in tvättmaskin då det är ett tidigare våtrum.

Underbart generösa och inbjudande sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning med fint ljusinsläpp tack vare flertalet vackra fönsterpartier. Här kan man inreda med stor soffgrupp, matsalsbord och övrig inredning. Genomgående trägolv och väggarna är målade i vitt.

Köket som renoverades 2022 erbjuder plats för både matlagning och umgänge tack vare den sociala öppna planlösningen. Vit köksinredning i modern 50-talsstil kombineras med rejäla bänkytor och vitt kakel. Bänkskivan från Perstorp med det klassiska mönstret virrvarr passar perfekt till den övriga köksinredningen . Den maskinella utrustningen består av gasspis från exklusiva lIve, fläktkåpa, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kyl med frys.

Bostadens största sovrum som nås från hallen målades om 2020 i en beige nyans. Här erbjuds gott om plats för en stor dubbelsäng samt arbetshörna om man önskar. Lugnt läge med rogivande grönska utanför fönstret. Även här återfinns det vackra brädgolvet.

Från hallen nås ytterligare ett rum som passar perfekt som både arbetsrum och sovrum. Trägolv och målade väggar i vitt. Här vetter fönstret mot den lugna och grönskande gårdssidan.

Badrummet som ligger i direkt anslutning till entrén renoverades 2017 och har har kaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel samt dusch.

Vidare in från köket nås ytterligare två bra sovrum varav ett är beläget mot den lugna innergården. Här ryms utan problem både säng samt skrivbord om så önskas.

I anslutning från köket nås även bostadens barnrum som har en fondvägg med fint mönster, samt en sovalkov som gör det enkelt att inreda med säng och möbler.

I denna del finns dessutom bostadens andra badrum som renoverades 2004 med vitt kakel & matchande golv. Inredningen består av badkar, wc med kommod, handfat samt spegel.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Gamla Masthugget


Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta