Välkommen till

Klåva gårdsväg 5

Klåva gårdsväg 5
2:a Hovås

Magisk tvåa med fantastisk närhet till hav och natur

Välkommen till en social tvåa med genomtänkt planlösning som är belägen i ett naturnära läge och erbjuder en luftig känsla tack vare takhöjden. De fina takhöjden och öppna ytorna mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig känsla och gör det enkelt att umgås med både vänner och familj. Genomgående fina materialval kombinerat med fina ljusinsläpp och ljusa färgval ger en bra bas för inredningen.

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på carl.larsson@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts man av en ljus och rymlig hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober med stora spegeldörrar. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Köket är inrett med tidlösa materialval. Köksinredning är med grå släta luckor som har diskreta handtag i krom kombineras med bänkskiva i ljusgrå laminat samt stänkskydd i grått blankt kakel med fasade kanter. Köket är genomtänkt planerat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är från husets byggår, 2017. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt. Köket har rikligt med ljusinsläpp och invid fönstren har matplatsen sin naturliga placering. Delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket binder samman sällskapsytorna.

Det härliga vardagsrummet präglas av fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i insynsskyddat läge med utsikt mot grönyta. Här kan man inreda med soffa och tillhörande möblemang. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt. Sovrummet kan med enkelhet inredas med dubbelsäng och här finns även goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Väggarna är klädda i vitt och även här är golvet av ekparkett.

Badrummet har helkaklade ljusa väggar och golvet kläs av en mörkare klinker. Inredningen består av wc och handfatskommod, tvättmaskin och torktumlare från siemens, spegelskåp med belysning, högskåp, handdukstork samt duschhörna med vikbara glasväggar.

Lägenheten erbjuder även ett extra förvaringsutrymme/garderob i anslutning till hall.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Hovås
Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta