Välkommen till

Ponnygatan 4A

Ponnygatan 4A
1:a Mölndal / Åby

Välplanerade etta med stor potential

Nu finns det möjlighet att bli ägare till denna etta på Ponnygatan 4A. En välplanerad lägenhet en trappa upp i populära Åby. Här bor man med perfekt läge till kommunikationer, grönområden, idrottsanläggningar med tennis, paddel och gym. Parkering finns att hyra för 225kr/månad och förråd ingår!

Välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hallen är rymlig och ger gott om plats för en garderob eller byrå. Till vänster nås ett fint badrum som erbjuder dusch, toalett samt handfat med förvaring. (Badrummet är stamrenoverat av föreningen.) Vardagsrummet har välplanerade ytor som ger gott om plats för säng, soffa, soffbord samt tv-bänk. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är vitmålade. Detta rum går även att delvis dela av om man vill ha en sovalkov. Köket är ljust med är av äldre standard. Här finns skåp och lådor som ger bra med förvaring och matplatsen intill väggen rymmer 2-3 personer. Utrustningen som erbjuds här är spis, kyl/frys och fläkt.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Åby

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!

Karta